Blog

save2pc Light: YouTube, Facebook videók PC-n való offline megtekintéséhez

Az ingyenes programmal videókat tudsz egyszerűen a számítógépre lementeni ahol több forrás között is választani lehet mint megosztó portál. A save2pc Light YouTube, vagy akár a Facebook esetén is teljes kompatibilitással használható.

Nagyon egyszerűen használható népszerű videó, illetve audió kodekeket támogató letöltésvezérlő szoftver a közösségi megosztó portálokon közzétett multimédiás fájlok eltárolásához. A program csak egy indítófelületből áll, ahol az összes beállítás kiválasztható, ilyen a formátum, esetleges audió kinyerés, illetve az eltárolás helyének a kiválasztása. A csekély erőforráson kívül komolyabb támogatottságot tapasztalhatunk, rengeteg oldal esetén használható ahol automatikusan felismeri a tartalmat az a kívánt helyre le is menthető.

Nem tartalmaz annyi funkciót mint a népszerűbb kliens alkalmazások, viszont egy remek szoftvert próbálhatunk ki amivel bármilyen videó a számítógépre tárolható el offline megtekintés céljából.

Csak a kettő legnépszerűbb oldalt említsük, használható a YouTube, illetve a Facebook megosztó portálon. A save2pc Light dizájnos felhasználói felületén a munkafolyamat sebessége is kiválasztható, ez néhány apróbb hiba megelőzéséhez lehet felhasználni.

Az ingyenes kiadás innen szerezhető be.

A save2pc Light egy remek megtervezéssel rendelkező videó letöltő szoftver amivel zenei tartalom kinyerése is lehetséges választhatóan több formátumban. Korszerű tartalommegosztó portál lista támogatással.

save2pc Light – videó letöltő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
save2pc Light: YouTube, Facebook videók PC-n való offline megtekintéséhez
Szerző
Leírás
Videók számítógépről való megtekintéséhez offline módszerrel egy Windows kiegészítő hozzá a save2pc Light nevű alkalmazás

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá