Rajzoló funkciót, ütemezhető videó felvevőt is kipróbálhatsz a Bandicam nevű alkalmazással

Minden olyan számítógépre érdemes feltelepíteni ezt a professzionális videó felvevő szoftvert amiken ilyen jellegű feladatokat szeretnénk elvégezni az egyszerűség, illetve a minőség betartása szerint. Rengeteg hasznos funkciót tartalmaz az újonnan kiadott változat. Ilyen a Bandicam valós időben történő rajzoló funkciója amivel magára a felvételre lehet rajzolni. Illetve az ütemezhetően elindítható felvétel készítés ezzel sem kell több energiát pazarolni.

Az egyik legtöbb hasznos funkcióval rendelkező videó felvevő alkalmazás amivel bármiről felvételt tudsz készíteni, azt speciális eszközökkel szerkesztheted, vagyis akár arra rajzolhatsz, ha esetleg egy prezentációt szeretnél készíteni az szükségessé teszi. A Bandicam videó rögzítője teljes mértékben Magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik, a telepítése után néhány kattintással elvégezhető a videó felvétel készítés. Csak ki kell választani azt az objektumot, területet amiről ezt el szeretnéd készíteni.

A beállításainál a minőség, illetve a formátum határozható meg, tartalmaz egy játék üzemmód funkciót amit mint a neve is sugallja nagyobb teljesítményű játékok rögzítésére lehet majd felhasználni. Természetesen kizárólag kép formájában is el lehet a képernyőfotót készíteni, BMP, PNG, JPG formátumban, a felbontás is kiválasztható. A Bandicam legújabb verziója innen tölthető le.

Bandicam – videó felvevő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Rajzoló funkciót, ütemezhető videó felvevőt is kipróbálhatsz a Bandicam nevű alkalmazással
Szerző
Leírás
Bandicam, Videó felvevő alkalmazás.

Kapcsolódó szoftverek