Joyoshare Screen Recorder: Videó, hang felvevő program

Az alkalmazás csak azoknak megfelelő választás akik az egyszerűséget, a profizmust, illetve a rengeteg funkció támogatást keresik amikor egy videó felvevő programot szeretnénk használni. A szoftver az előzőleg említett feladaton kívül hangfelvevőként is működik. A Joyoshare Screen Recorder ID3 Tag kezelővel is rendelkezik.

Ha azt nem vesszük figyelembe, hogy a szoftver kereskedelmi termék, esetleg meg is vásárolnánk, mindenképp érdemes kipróbálni mivel több előnyös tulajdonságot is fel lehet mellette hozni. A több választható formátumban menteni képes Joyoshare Screen Recorder videó, illetve audió kiterjesztésben dolgozik, az utóbbi esetén a számítógéphez csatlakoztatott mikrofont lehet erre felhasználni. Ha a videó szerkesztést igényel, vágni kell, itt a képlopásra alkalmas program beépített szerkesztőjét is felhasználhatod, amivel csak a kezdő, illetve befejezési időintervallumot kell meghatározni. Mivel sokkal jobban igényhez igazított tartalmak hozhatóak létre ha az ID3 Tag jellemzőkkel készült, vele alapnak minősül.

A Joyoshare Screen Recorder használata előtt kiválasztható a formátum, saját egérmutatók választhatóak ki ez a funkciója inkább prezentációkhoz kell. Saját logót helyezhetünk el rajta a lehető legprofibb érzetet lehet elérni. A videó felvevő itt található.

Joyoshare Screen Recorder – Képlopó videókhoz, hangfelvételek készítéséhez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Joyoshare Screen Recorder: Videó, hang felvevő program
Szerző
Leírás
Felhasználóbarát videófelvevő program hangrögzítővel: Joyoshare Screen Recorder

Kapcsolódó szoftverek