Mirillis Action! – Videó felvevő program, amivel azonnal Streamingelheted a végeredményt…

A videó felvevő, képlopó alkalmazással egy igen tekintélyes támogatással rendelkező programot próbálhatsz ki, több választható mentési formátumban. A Mirillis Action! Egyik említendő előnyös tulajdonsága, hogy a videó felvételeket Streamingelheted a YouTube-ra.

A dizájnos kinézet mögött hatalmas tudás rejtőzik, mivel olyan feladatokat is rá lehet bízni amit a hasonló képlopó, videó felvevő programok esetén eddig nem tudtál. Ilyen a médiatartalom rögtönzött Streamingelése, illetve a felvétel készítés egy időben. A Mirillis Action! képeknél, illetve videóknál egyaránt ugyan azokat a szükséges beállításokat tartalmazza, így a használatával a későbbiekben nincs szükség utómunkálatokra, szerkesztésre. Több választható formátum, minőség. Webkamera felvételekhez is.

Stream akár a YouTube-ra…

A gyorsbillentyű támogatással rendelkező alkalmazás az egyik legjobb választás, hogy játékrekordokat vegyél fel, vagy akár egy nagyobb projektet tudj készíteni amihez a feladat szükséges. A Streaming több népszerűbb videó megosztó portálra is történhet, ilyen a YouTube, Twitch TV, Facebook, Livestream. A Mirillis Action! nevű alkalmazás teljes értékűen támogatja a webkamerákat is, ahol olyan eszközöket is ki lehet választani amik külső hardver formájában van a PC-hez csatlakoztatva. A kipróbálható változatát innen töltheted le.

Mirillis Action! – Videó felvevő szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Mirillis Action! - Videó felvevő program, amivel azonnal Streamingelheted a végeredményt…
Szerző
Leírás
A Mirillis Action! nevű alkalmazással szinte bármiről tudsz videó felvételt készíteni, támogatja a webkamerákat is. YouTube Stream támogatással.

Kapcsolódó szoftverek