Blog

Képlopás létrehozása a WinSnap képernyőrögzítővel

A szoftver az egyik legegyszerűbb módját biztosítja ablakokról, illetve teljes asztali tevékenységekről történő képlopási munkafolyamatokhoz amivel a tartalmaikat át tudjuk méretezni, effektezhetjük. A Windows Paint képszerkesztő funkciójával, illetve az alkalmazással is szerkeszthetjük a tartalmainkat, objektumokat tudunk a fotóra elhelyezni. A WinSnap egy felhasználóbarát képlopó program.

Egy remek képlopó amivel a képernyőfotóinkat számos feladatra fel tudjuk használni, egy integrált képszerkesztő funkciót is tartalmaz amivel a fájljainkat effektezhetjük. A fotókra akár rajzolni is lehet, vízjeleket helyezhetünk el azokon, akár irodai dokumentumokhoz is felhasználható, különleges projektekhez is hatékony. A szoftverrel a fotóink tükrözéssel árnyék, körvonal effektekkel módosíthatóak, akár több megnyitott ablakról is létre tudunk hozni képlopást egy feladatban.

Képlopás létrehozása, képek szerkesztése

A programmal meg tudjuk jeleníteni az egérmutatót, logót, illetve akár vízjelet is elhelyezhetünk a fotón, a WinSnap kezelőfelületén konfigurálható mely szöveget integrálja a fotóra, illetve meg tudjuk a logót nyitni. BMP, JPEG, PNG, GIF, TIFF fotó fájlformátumban tárolhatjuk el a képernyőképet.

A képszerkesztő komponenssel futtatható képlopó programmal egy meghatározott területről, egy aktív ablakról, illetve a Windows teljes asztali területéről tudunk képlopást létrehozni.

A szoftverrel olyan feladatokhoz is készíthetünk képlopásokat ahol a fotókat effektezni, logózni kell. Az alakzatokkal történő képek szerkesztéséhez kiváló képlopó program a WinSnap innen szerezhető be.

WinSnap – Képlopó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képlopás létrehozása a WinSnap képernyőrögzítővel
Szerző
Leírás
A WinSnap egy képek effektezéséhez is futtatható képlopó program amivel akár vízjeleket helyezhetünk el a fotókon.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá