Free Torrent Download 1.0.73.1027

A Free Torrent Download egy gyors, Torrent tartalmakhoz hatékony program amivel P2P protokollal elérhető fájlokat lehet a számítógépre eltárolni. A Free alkalmazás a BitTorrent tartalmakhoz rengeteg beállítást biztosít amivel módosíthatjuk a feladatok prioritását, fájl letöltési szálak mennyiségét. sávszélességet, aktív Torrentek számát. Magyar nyelven is futtatható ami a fájlok Hash értékéről információkat tud megjeleníteni.

A szoftver egy egyszerűen használható Torrent kliens ami minden azon funkciót tartalmaz ami Torrent tartalmak kezeléséhez lényeges. A Free Torrent Download egy hatékony Torrent kliens.

A Free Torrent Download letöltése, a program telepítése, illetve a futtatása után egy ingyenes, honosított felhasználói kezelőfelülettel készített szoftverrel tölthetőek le a P2P hálózaton található Torrent tartalmak. A fájlok letöltése szüneteltethető, leállítható, illetve újból elindítható.

A szoftver akár kötegelt Torrent fájlletöltési feladatokhoz is futtatható ahol a Torrent tartalmak letöltési feladatait akár prioritás alapján lehet rendszerezni. A Free Torrent Download Torrentek készítéséhez is kipróbálható.

Ingyenes BitTorrent, Torrent kliens a Free Torrent Download

A Torrent letöltésvezérlő programmal sorrendbe rendszerezhetőek a munkafolyamatok, konfigurálható az egy feladatban történő Torrent tartalmak letöltésének a mennyisége, a letöltés, illetve a feltöltési sebesség, a sávszélesség videotelefonáláshoz, videókhoz, játékokhoz hatékonyabb minőséggel történő Stream feladatokhoz módosítható. A Free Torrent Download Torrentek letöltéséhez, illetve saját tartalmak megosztásához is futtatható, a program egy Torrent készítő funkciót is tartalmaz, a forrásfájlt, a Torrent trackereket, illetve a Sheed paramétereket kell konfigurálni.

Torrentek letöltéséhez, illetve fájlok megosztási feladataihoz kiváló program a qBittorrent, feladatok sorbaállításához is kipróbálható letöltésvezérlő program a BitTorrent amivel az egy időpontban történő Torrent letöltések számát is konfigurálhatjuk.

A Free Torrent Download egy modern, ingyenes letölthető program amivel Torrent fájlok tölthetőek le, illetve a saját tartalmakat lehet megosztani ami az egy feladatban történő letöltések számához, illetve a sávszélesség konfigurálásához is hatékony.

Free Torrent Download

Free Torrent Download Összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő program
 • Torrent kliens
 • billentyűkombinációkkal is futtatható
 • leállítható, újból elindítható feladatok
 • beállíthatjuk a feladatok prioritását
 • Torrent fájl készítő kiegészítővel
 • sávszélesség korlátozás
 • A Torrent fájlokról információkat is megjelenít
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-Torrent-Downloader.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Torrent Download
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • qBittorrent 4.4.52022-08-31 qBittorrent 4.4.5 (0)
  A qBittorrent egy ingyenes kliens szoftver Torrent fájlok kezeléséhez. Sokrétű, többcélú beállításokkal rendelkezik. A […]
 • qBittorrent Portable 4.4.52022-08-31 qBittorrent Portable 4.4.5 (0)
  A qBittorrent Portable egy P2P protokollal elérhető letöltésvezérlő amivel Torrent fájlokat lehet megosztani, illetve letölteni. Nem […]
 • EiskaltDC++ 2.4.22022-02-21 EiskaltDC++ 2.4.2 (0)
  Az EiskaltDC++ egy több platformos Torrent tartalmak letöltéshez, illetve a fájljaink másokkal történő megosztásához futtatható […]
 • Ant Download Manager Portable 2.8.1.828882022-09-22 Ant Download Manager Portable 2.8.1.82888 (0)
  Az Ant Download Manager Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program böngésző integráció támogatással. A Free […]
 • BitTorrent 7.11.0.464712022-08-31 BitTorrent 7.11.0.46471 (0)
  A BitTorrent egy ideális eszköz arra hogy p2p alapú fájlcserélési műveleteket tudjunk végrehajtani. Profi letöltéskliens szoftver ami […]