Blog

Torrent fájlok letöltéséhez, illetve a sajátok megosztására használhatod a qBittorrent nevű alkalmazást

A szoftver letöltésvezérlőként használható amit akár a saját tartalmaid megosztására is fel lehet használni. Torrent fájlokat is készíthetünk, ami szinte kötelező ha P2P protokoll alapján szeretnénk interneten keresztül megosztani fájlokat azokkal a személyekkel akikkel akarjuk. A qBittorrent ingyenesen használható.

Torrentezőknek ez a szoftver egy remek választás, hisz minden a feladathoz szükséges eszközt megkapunk. Felhasználható a mások által szabadon hozzáférhetővé tett fájlok letöltésére akkor ha azt Torrentként tették, kontrollálható a sávszélesség, a párhuzamos munkamenet, a kommunikációs port, azt manuálisan lehet beállítani. Egy teljes értékűen használható RSS olvasót is futtathatunk, ahol csak az oldalakat kell hozzáadni. A qBittorrent bármely általad tárolt fájl megosztásához is teljes eszközkészlettel rendelkezik, ahol vele van mód Torrent linket létrehozni, majd az ezekhez a feladatokhoz tartozó beállításokat elvégezni.

Meg lehet állítani, majd folytatható a feladat onnan ahol szüneteltettük azt. Gyorsbillentyű parancsokkal is vezérelni lehet, azokat a szoftver felhasználói felületén az egyes menüpontoknál megtekinthető, hogy azok milyen feladatot tudnak aktiválni. A feladat befejezése után néhány telepített szoftver automatikus indítását is lehetővé teszi ahol akár egy víruskereső szoftvert is hozzá lehet adni, a munkamenet végeztével ellenőrizze a tartalmat nem e fertőzött. A qBittorrent innen szerezhető be.

qBittorrent – Torrent szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Torrent fájlok letöltéséhez, illetve a sajátok megosztására használhatod a qBittorrent nevű alkalmazást
Szerző
Leírás
Ingyenes, univerzális letöltésvezérlő szoftver torrent fájlokhoz. qBittorrent.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá