Blog

Nem csak torrent fájlok letöltésére lehet használni a BitComet megoldását

Torrent fájlok megosztásához, az azok beszerzéséhez maradéktalan funkció felszereltséggel rendelkező kliens program a BitComet. Ingyenesen használhatjuk, a népszerűségét a rengeteg funkciónak köszönheti. Magyar nyelven használható, tudja rendszerezni a gépre eltárolt tartalmakat is. Egyéb fájlokhoz is kiválasztható, automatikusan figyeli a vágólapot.

Torrent fájlokhoz egy prémium alkalmazáshoz hasonlító eszközökkel rendelkező alkalmazást lehet használni ahol a saját tartalmak megosztása, illetve a mások által közzétett fájlok tölthetőek le majd rendszerezetten találhatóak meg a gépen. Magyar felhasználói felülettel rendelkezik, a BitComet kliens ingyenes kiadásának az indítása után már el is tudod vele indítani a torrent fájlod beszerzését, vagy a saját tartalmad megosztása is ugyan ilyen egyszerűen végezhető el.

Akik rendszeresen szoktak torrent fájlokat letölteni azok nagyobb fájl kollekciót is össze tudtak gyűjteni az azok rendszerezésére is szükség lesz, ezt automatikusan teszi meg a BitComet kliens program. Több előre hozzárendelt profilt is tartalmaz ahol azok a fájl formátumok találhatóak meg aminek megosztott a közösség, multimédiás tartalmak, alkalmazások, játékok, zenék… RSS olvasót is tartalmaz, a rendszeresebben megtekintett oldalakat lehet felhasználni erre, illetve RSS torrent feladatokat lehet indítani ha azt olyan formában tették közzé. Más fájlokhoz is használható tehát egy multifunkciós letöltésvezérlő program.

BitComet – Torrent kezelő alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Nem csak torrent fájlok letöltésére lehet használni a BitComet megoldását
Szerző
Leírás
Korszerű letöltésvezérlő szoftver a BitComet aminek a különlegességét torrent fájlok esetén érzékelhetünk

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá