TorrentRover 1.3.4

A TorrentRover egy speciális letöltésvezérlő program, amivel Torrent tartalmakat kereshetsz, illetve tölthetsz le néhány lépésben. Rengeteg speciális beállítást tartalmaz. Az alábbi Free alkalmazás BiTtorrent protokollt alkalmaz.

Kifejezetten azok számára lehet hasznos az alábbi letöltésvezérlő alkalmazás, akik Torrent formában szeretnek tartalmakat beszerezni. A TorrentRover BiTtorrent protokoll támogatást biztosít a kipróbálói számára.

A TorrentRover letölthető telepítést nem igénylő változatban is ami több számítógépen is futtatható, akár egy cserélhető adathordozóról.

A TorrentRover indítása után egy meglepően egyszerű kezelőfelületen kezdeményezheted azokat a feladatokat amit támogat, meg lett tervezve. A szoftver egy komplett letöltésvezérlőként funkcionál, ahol Torrent kiterjesztéseket tudsz letöltőlistához adni. Mivel néhány felhasználó számára igen nehéz olyan oldalt találni ahol a számára fontos tartalom felfedezhető, ezért igen hasznosnak tekinthető az esetében, hogy biztosít egy kereső funkciót, amivel szabadon név megadása alapján kereshetsz tartalmakat, legyen az akár egy ISO fájl, ideális hogy be tudd szerezni a legújabb Linux Disztribúciókat.

Ha egy adott Torrent fájlt keresel nincs is más dolgod mint az általa biztosított keresőmezőbe beírni annak a nevét. A rövid keresést követően egy áttekinthető listát biztosít, ahol csak ki kell választanod azt a fájlt amit le szeretnél tölteni. Itt rengeteg információt szerezhetsz a kiválasztásra szánt fájlról. Természetesen a TorrentRover által megkezdett munkafolyamatok megállíthatóak, szüneteltethetőek, bármikor újra lehet indítani.

A TorrentRover beállításainál rengeteg testre szabási lehetőséghez hozzá lehet férni. Konfigurálható, hogy mely megosztó portálokon keressen tartalmakat, illetve megadható, hogy hová mentse el a fájlt. Az egyszerűbb navigálhatóság érdekében néhány funkciójához billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá tudsz férni.

A TorrentRover alternatívájaként kipróbálhatod a BitTorrent vagy az uTorrent megoldását. Általános letöltési feladatok ellátásához választhatod a Free Download Manager nevű programot.

A TorrentRover egy ingyenes, Torrent fájlok keresésére, azok lementésére alkalmas szoftver, rengeteg kényelmi funkciót, testre szabási lehetőséget támogat. Mindent tud amit csak elvárhatsz egy ilyen jellegű programtól.

TorrentRover

TorrentRover összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • Torrent fájlok lementéséhez
 • Torrent kereső funkció
 • BiTtorrent protokoll támogatás
 • Nagyon egyszerű használni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.torrentrover.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TorrentRover
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TorrentRover Portable 1.3.42019-06-08 TorrentRover Portable 1.3.4 (0)
  A TorrentRover Portable egy telepítés nélkül használható Letöltésvezérlő kliens program, amit Torrent tartalmaknál lehet […]
 • WebTorrent 0.24.0 Beta2021-01-08 WebTorrent 0.24.0 Beta (0)
  A WebTorrent egy Torrent fájlok kezelésére használható letöltésvezérlő szoftver mivel rengeteg feladat sokkal rugalmasabb kezelése […]
 • Shareaza 2.7.0.02013-09-05 Shareaza 2.7.0.0 (0)
  A Shareaza egy tekintélyes tudással bíró fájlmegosztó kliens alkalmazás ami tökéletes megoldást biztosít a p2p alapon működő […]
 • Opera 86.0.4363.592022-05-12 Opera 86.0.4363.59 (0)
  Az Opera szinkronizálást testre szabható kinézetet biztosító gyors böngésző. Beépített letöltéskezelőjével akár Torrent fájlokat is […]
 • Ant Download Manager 2.7.0.809952022-04-16 Ant Download Manager 2.7.0.80995 (0)
  Az Ant Download Manager korlátlan fájlformátum eszköz támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]