TorrentRover Portable 1.3.4

A TorrentRover Portable egy telepítés nélkül használható Letöltésvezérlő kliens program, amit Torrent tartalmaknál lehet felhasználni. A szoftver segítségével könnyedén kereshetsz adott Torrent alapú fájlokat, abban is támogat, hogy azt a gépedre tudd menteni. Free alkalmazásként használható.

Mivel ma már egyre népszerűbb fájlmegosztási módszer a P2P alapon futó Torrent eljárás, egyre több tartalom csak így érhető el, ehhez viszont szükség van egy megbízható, a szóban forgó protokollt támogató kliens alkalmazásra. Itt egy rengeteg hasznos különleges kényelmi funkcióval ellátott Letöltésvezérlő a TorrentRover Portable. Az alábbi változat nem igényel installálást, hordozható változat.

A TorrentRover Portable Letöltése után egy önkicsomagoló fájlt kapsz amit csak egy szabad mappába kell kibontani. Ezt követően a szoftver teljes értékűen futtatható akárcsak a hagyományos kiadás.

A szoftver több mint egy általános Torrent letöltő program, mivel vele akár közvetlen kereséseket is kezdeményezhetsz szinte bármilyen a felhasználói közösség által megosztott tartalom után. Legyen az Linux telepítőkészletek, multimédiás tartalmak, Feliratok.

Amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy az indítását követően szükség esetén külön telepít a teljes funkcionalitás érdekében egy Klienst ami segít a tartalmak letöltésében. A TorrentRover Portable használata nagyon egyszerű, a felső eszköztárán található keresőmezőbe csak be kell írni annak a tartalomnak a nevét amit be szeretnél szerezni, ezt követően az általa felsorolt listán, néhány alapvető információt is kaphatsz arról. Külön egy legördülő listán kiválasztható, hogy hol keressen, illetve milyen kategóriában, ez az átláthatóbb eredmények biztosításának az érdekében lehet hasznos.

A TorrentRover Portable rengeteg beállítást tartalmaz, megadható, hogy adott feladatok végrehajtásakor mit tegyen, hová mentse el a tartalmakat, külön proxy-k is engedélyezhetőek.

Néhány alapvetőbb funkciójához billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá lehet férni. Torrent fájlok letöltésére választhatod még a Free Download Manager megoldását, esetleg az uGet nevű letöltésvezérlő programot. Természetesen mindkét alternatíva teljesen ingyenesen áll rendelkezésre bárki számára.

A TorrentRover Portable egy telepítést nem igénylő Letöltésvezérlő, Torrent kereső program, nagyon egyszerű a használata, billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető, kis méret szerény erőforrás igény jellemzi. Ingyenes kiadás.

TorrentRover Portable

TorrentRover Portable Összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő alkalmazás
 • Torrent fájlok beszerzéséhez
 • Nem igényel installálást
 • nagyon egyszerű a használata
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • Proxy támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.torrentrover.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
TorrentRover Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TorrentRover 1.3.42019-06-08 TorrentRover 1.3.4 (0)
  A TorrentRover egy speciális letöltésvezérlő program, amivel Torrent tartalmakat kereshetsz, illetve tölthetsz le néhány lépésben. […]
 • Tixati 2.852021-09-26 Tixati 2.85 (0)
  A Tixati torrent fájlok letöltésére és megosztására használható kliens, rengeteg beállítási lehetőséget biztosít. Free alkalmazás […]
 • ApexDC++ 1.6.52021-06-24 ApexDC++ 1.6.5 (0)
  Az ApexDC++ egy Torrent tartalomhoz hatékony ingyenesen használható letöltésvezérlő program. A Free alkalmazás videólejátszót, […]
 • WebTorrent 0.24.0 Beta2021-01-08 WebTorrent 0.24.0 Beta (0)
  A WebTorrent egy Torrent fájlok kezelésére használható letöltésvezérlő szoftver mivel rengeteg feladat sokkal rugalmasabb kezelése […]
 • FlylinkDC++ r504.219752019-11-05 FlylinkDC++ r504.21975 (0)
  A FlylinkDC++ egy nyílt forráskódú fájlok megosztására, illetve csevegésre használható program. A szoftver megoldásának köszönhetően […]