LIII BitTorrent Client Portable 0.1.1.14

A LIII BitTorrent Client Portable egy minimalista felhasználói felülettel rendelkező Torrent kliens amivel akár kötegelt feladat támogatással lehet Torrent fájlokat a számítógépre eltárolnunk. A Free alkalmazás Proxy, sávszélesség korlátozással, illetve több különleges beállításokkal futtatható.

A szoftver egy egyéni funkciókkal rendelkező minimális erőforrás, illetve egyszerű, felhasználóbarát kiegészítőként használható letöltésvezérlő kliens. A LIII BitTorrent Client Portable ingyenes, Torrent tartalmak letöltéséhez használható.

A LIII BitTorrent Client Portable letöltése után a program egy tömörített mappa tartalma amit csak ki kell bontani majd a szoftvert csak futtatni, illetve konfigurálni szükséges.

A beállítások egy kezdő egyedi funkcióval definiált konfigurációs indítópanelon lehet végrehajtanunk ahol a letöltések mappa módosítható, sávszélesség korlátozással lehet a hálózat terheltségi paramétereit konfigurálni.

A program, a LIII BitTorrent Client Portable telepíthető verzióban is elérhető, ami gyakrabb Torrent tartalmak letöltéséhez próbálható ki. Információkat listáz ki a letöltés sebességéről, a fájlok méretéről, fájlformátum, illetve elnevezés amivel egyénileg tudjuk a tartalmak kezelését, illetve a letöltések mappát elérni definiálnunk a feladat listát.

A letöltésvezérlő program akár kötegelt feladatokhoz is hatékony ahol akár lista formájában tudunk Torrent letöltési feladatokat készíteni.

A fájlok letöltése egy áttekinthető egyéni hatékony indítópanelon támogatott, akár módosítható a feladat prioritása megnyitható az előzőleg konfigurált letöltéseket tartalmazó mappa.

A Torrent Kliens egy egyéni eszköz azoknak akik csak a fontosabb funkciókra tartanak igényt, gyors, akár kötegelt munkafolyamtokhoz akarnak használni egy hatékony eszközt.

Telepítés nélkül futtatható Torrent kliens a TorrentRover Portable, illetve az uTorrent Portable fájlok letöltéshez, illetve a számítógépünkön egyénileg eltárolt tartalmak megosztásához.

A LIII BitTorrent Client Portable ingyenes Torrent kliens ami Proxy, sávszélesség konfigurálás, kötegelt feladatok futtatáshoz választható. Hordozható kiadás.

LIII BitTorrent Client Portable

LIII BitTorrent Client Portable Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
LIII BitTorrent Client Portable
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • LIII BitTorrent Client 0.1.1.142021-11-21 LIII BitTorrent Client 0.1.1.14 (0)
  Letöltésvezérlő: A LIII BitTorrent Client egy grafikus indítópanellal rendelkező ingyenes letöltésvezérlő kliens. A Free alkalmazás […]
 • Tixati 2.862021-10-29 Tixati 2.86 (0)
  A Tixati torrent fájlok letöltésére és megosztására használható kliens, rengeteg beállítási lehetőséget biztosít. Free alkalmazás […]
 • ApexDC++ 1.6.52021-06-24 ApexDC++ 1.6.5 (0)
  Az ApexDC++ egy Torrent tartalomhoz hatékony ingyenesen használható letöltésvezérlő program. A Free alkalmazás videólejátszót, […]
 • FlylinkDC++ r504.219752019-11-05 FlylinkDC++ r504.21975 (0)
  A FlylinkDC++ egy nyílt forráskódú fájlok megosztására, illetve csevegésre használható program. A szoftver megoldásának köszönhetően […]
 • TorrentRover Portable 1.3.42019-06-08 TorrentRover Portable 1.3.4 (0)
  A TorrentRover Portable egy telepítés nélkül használható Letöltésvezérlő kliens program, amit Torrent tartalmaknál lehet […]