Torrent File Editor: Torrent fájl készítő alkalmazás

Az alábbi alkalmazással néhány egyszerű lépésben tudsz Torrent fájlokat készíteni, szinte bármilyen megosztásra szánt tartalomból. Nem igényel installálást, Ingyenes, Magyar nyelven is tud.

Ha saját Torrent fájlt szeretnél készíteni, erre keresel egy ingyenes, egyben nagyon egyszerűen használható segédalkalmazást, akkor itt a Torrent File Editor.

A szoftver különlegessége, hogy nem igényel installálást, egy cserélhető adathordozóról is futtatható, ez abban az esetben lehet hasznos, ha több gépen is rendszeres használatra szánod.

Az indítását követően csak annyit kell tenni, hogy a kezelőfelületén kiválasztod a megosztásra szánt fájlt, majd a legfontosabb beállításokat elvégzed. Egyedi információk fűzhetőek hozzá, saját név választható, megadható a létrehozás dátuma is.

Az elkészítés alatt álló Torrent fájlt szerkeszteni is lehet forráskód szinten, erre egy külön menüpontot biztosít. Ez az opció természetesen nem csak új elemek létrehozása esetén támogatott, ha arra tartanál igényt, meglévő Torrent fájlokat is tudsz szerkeszteni, módosítható a tartalma.

A Torrent File Editor az egyszerűségre, az áttekinthetőségre, az azonnali eredmények biztosítására összpontosít.

Ha ki szeretnéd próbálni, a szoftver aktuális változata itt található.

A Torrent File Editor megoldásával új Torrent fájlokat készíthetsz, vagy akár meglévő tartalmakat módosíthatsz komolyabb erőfeszítés nélkül. A szoftvert egyáltalán nem szükséges telepíteni, Magyar nyelven használható, ingyenesen áll rendelkezésre azok számára akik a szóban forgó feladatra kerestek célprogramot.

Torrent File Editor: Ingyenes, Torrent fájl készítő program….


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Torrent File Editor: Torrent fájl készítő alkalmazás
Szerző
Leírás
Az alábbi alkalmazással néhány egyszerű lépésben tudsz Torrent fájlokat készíteni, szinte bármilyen megosztásra szánt tartalomból. Nem igényel installálást, Ingyenes, Magyar nyelven is tud.

Kapcsolódó szoftverek

 • ExtractNow Portable 4.8.2.02014-07-31 ExtractNow Portable 4.8.2.0 (0)
  Egyszerűen használható ZIP kicsomagoló szoftver az ExtractNow Portable, ezt a kiadást nem kell installálni azonnal futtatható. […]
 • PhotoScape Portable 3.6.32014-09-17 PhotoScape Portable 3.6.3 (0)
  A PhotoScape Portable egy igen széleskörűen használható fotóeditor szoftver ami felületén rendezett formában kínálja a felhasználók […]
 • Folder Lock 7.7.82018-09-25 Folder Lock 7.7.8 (0)
  A Folder Lock egy fájlok titkosítására, biztonsági mentések készítésére, fájlok végleges megsemmisítésére ideális szoftver. A […]
 • Appajánló: BSPlayer FREE Android – YouTube Stream feladatokat támogató multimédiás program2017-05-23 Appajánló: BSPlayer FREE Android – YouTube Stream feladatokat támogató multimédiás program (0)
  Ingyenes, rengeteg formátumot támogató, számos kényelmi funkcióval biztosított videók, illetve zenei fájlok lejátszására ideális […]
 • Windows Repair Toolbox 2.0.0.92018-01-23 Windows Repair Toolbox 2.0.0.9 (0)
  A Windows Repair Toolbox egy Karbantartó keretprogram, az alkalmazással számos népszerű, ma fontosnak tekinthető program beszerzésére […]