muCommander 0.9.2

A muCommander egy ingyenesen használható fájlkezelő alkalmazás ami akár egyszerre több fájlkezelési feladatot is támogat. A megoldásával a számítógépen található fájlok hatékonyabb rendszerezésére, illetve szerkesztése végezhető el.

A számítógépen található fájlok egyszerű, egyben hatékony mozgatására van lehetőség ha ezt a szoftvert használjuk. A muCommander fájl szerkesztőként is választható. A program a muCommander hordozható kiadásban is beszerezhető, ami dinamikusabb használhatósággal tud eredményt biztosítani.

A muCommander letöltése után a szoftver telepítése, illetve a használatának az érdekében, szükség van a Java futtatókörnyezet legújabb kiadására mivel annak az alapját használja. Az indítása után egy fájlkezelőkre jellemző paneles felhasználói felületen lehet azokat a mappákat kiválasztani ahol rendszeresen szeretnénk fájlokat mozgatni, esetleg szerkeszteni az ott található tartalmakat. Kiválasztható egy olyan telepített szoftver ahhoz ami adott fájl formátumokhoz használható fel. A programmal a fájlok mozgathatóak, átnevezhetőek, áthelyezhetőek egy másik meghajtóra, törölhetőek, saját tartalmak készíthetőek. Az Unreal Commander fájlkezelője egyéb hozzáadott plusz funkciókat tartalmaz.

A fájlkezelő információkat tud megjeleníteni a fájlokról, a létrehozás, a módosításról. Ezek plusz képességek amik szinte az összes fájlkezelő szoftver támogat.

A rendszeresen navigált mappákhoz kedvencekhez lehet hozzáadni, azonnal megtalálhatod azt a tartalmat amit már megtekintettél, fokozni képes a kényelmesebb fájlkezelést.

Túl sok plusz funkciót nem tartalmaz a muCommander, inkább egy általánosabb feladatokra megfelelő szoftver, ami képes egy másik módszerrel a fájlok mozgatását, illetve rendszerezésékez rendelkezésre álló eszközök kiválasztását. Viszont gyorsbillentyű parancsokat igénybe vehetünk a rendszeresebben használt funkciók azonnali indításához.

A Total Commander nevű alkalmazással összehasonlítva teljesen ingyenes, viszont szerényebb eszközöket választhatunk ki fájlkezelési feladatokhoz. A kinézetét több témával, ( skin ) is meg lehet változtatni, így megjelenésben teljesen az igényekhez igazíthatjuk.

A muCommander egy alap eszközöket, illetve általános feladatokhoz megfelelő fájlkezelő szoftver amivel a gépen található tartalmak felhasználók számára megfelelő módszerrel történő mozgatása végezhető el. Fájlok mozgatása, illetve rendszerezése azok a funkciók amik miatt érdemes kipróbálni, ingyenes változat.

muCommander

nuCommander Összefoglaló:

 • fájlkezelő szoftver
 • paneles elrendezés
 • fájlok mozgatása, rendszerezése
 • skinezhető felület
 • kedvencek támogatás
 • inkább egyszerűbb feladatokhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.mucommander.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
muCommander
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Q-Dir 9.332021-04-01 Q-Dir 9.33 (0)
  A Q-Dir klasszikus többpaneles fájlkezelő alkalmazás amellyel könnyedén tudjuk rendszerezni a számítógépünkön található tartalmakat. […]
 • Q-Dir Portable 9.332021-04-01 Q-Dir Portable 9.33 (0)
  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat. […]
 • Multi Commander 11.0.0.27702021-02-27 Multi Commander 11.0.0.2770 (1)
  A Multi Commander paneles elrendezéssel rendelkező FTP kliens szoftver amely rengeteg különleges funkcióval van felszerelve. Free […]
 • Multi Commander Portable 11.0.0.22702021-02-27 Multi Commander Portable 11.0.0.2270 (0)
  A Multi Commander Portable egy hordozható FTP kliens segéd ami különlegességekkel vesz le minket a lábunkról. Free alkalmazás létére […]
 • Commander 1.402021-01-10 Commander 1.40 (0)
  A Commander egy szokványos, paneles felépítéssel rendelkező fájlkezelő program. A merevlemezen tárolt fájlok könnyebb elérésén kívül […]