File Tree: Profi fájlkezelő Windows App

Windows App kiegészítő amivel az operációs rendszer fájlkezelő szolgáltatása bővíthető ki néhány különleges funkcióval. A nagy mérettel rendelkező tartalmak kilistázásához, illetve duplikátum tartalmak kereséséhez is használható a File Tree.

A szoftver egy fájl keresőt is tartalmaz, a felhasználói felületét az egyszerűbb fájl rendszerezési eredménnyel elérésének a céljából paneles tervezéssel hozták létre. A panelek mérete, illetve helyezkedése igény szerint módosítható. A fájlkezelő felületén egy böngészőknél használt kereső mezőt lehet kiválasztani, amivel gyors fájlkilistázási módszerrel lehet azt a fájlt megnyitni ami a megkezdett Windows feladatunkhoz kell.

Rengeteg funkciót tartalmaz

A File Tree nem használható csak a Windows 10 rendszert futtatók számára, azt kizárólag Windows App kiegészítőként lehet beszerezni. Ez nem jelent semmiféle funkcionális problémát, jobb rendszer integrációt kap a fájlkezelő használója.

Grafikus módszerrel listázza ki hogy melyek azok a fájlok amik a legtöbb helyet foglalják. Az azok eltávolítása hely felszabadítást eredményez. Gyorsabban, áttekinthetőbb módszerrel lehet a merevlemez tartalmát optimalizálni. A File Tree innen érhető el, az alábbi kiadás az ingyenes változat. A megvásárolható kiadása sokkal több funkciót biztosít.

File Tree – fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
File Tree: Profi fájlkezelő Windows App
Szerző
Leírás
Több feladatra is egy hatékony fájlkezelő szoftver a File Tree, amivel akár azt is megtudhatod hogy mi foglalja a legtöbb helyet a merevlemezen.

Kapcsolódó szoftverek