FTP

File Tree 2.0

A File Tree fájlkezelő program egy több feladatokhoz is profi eszköz amivel a gépen található fájlokkal szükséges munkafolyamatok támogatottak. A Free alkalmazás grafikus módszerrel ki tudja listázni az összes fájlt a gépen, így akár azonnal megtudható, hogy mely tartalmak foglalják a legtöbb helyet. Használhatjuk cserélhető adathordozók esetén, fájl kereső funkciót is kínál azok számára akiknek rengeteg tartalom található a merevlemezen. Windows App.

A szoftver a Windows operációs rendszert használók számára egy kiváló kiegészítő amivel még hatékonyabb fájl rendszerezési feladatok lesznek lehetségesek. A File Tree ingyenesen beszerezhető verziója Windows App alkalmazásként szerezhető be.

A File Tree letöltése után a program egy áttekinthető felhasználói felületet kínál ahol a szoftver rengeteg módszerrel szűrőkkel, manuálisan definiálható mértékegységekkel képes kilistázni minden fájlt ami a számítógépünkön eltároltunk. A szoftver Windows 10 App kiegészítőként használható.

A File Tree remek szoftver ha rengeteg tartalmat tárolunk a számítógépen, az operációs rendszer beépített fájlkezelőjéhez egy plusz funkciót szeretnénk futtatni.

Hatékony fájl keresőt is tartalmaz a File Tree

A szoftver remek eszköz, hogy a duplikált tartalmakat meg tudjuk keresni, illetve azokat egy grafikus módszerrel biztosítson egy jelentést arról hogy mely fájlok foglalnak több tárkapacitást a merevlemezen.

A szoftver egy kereső funkciót is tartalmaz amivel igaz nem lehet teljes mértékben helyettesíteni az operációs rendszert használható funkciókat de sokkal egyszerűbben lehet az adott fájl beírásával a legnehezebben felkutatható tartalmakat is kilistázni. A File Tree fájlkezelőjének felülete paneles elrendezéssel próbálható ki ahol egyszerűbben a nekünk azonnali fájl kiválasztását támogató módszerrel lehet a mappákat megnyitni, hogy a szükséges fájl mozgatási, illetve fájlkezelési feladatokat elvégezzük. Többször is eltárolt fájlok felkutatásához és az azok törléséhez is ideális megoldás.

Hagyományos feladatokra használható fájlkezelő a Commander, illetve a Multi Commander nevű alkalmazás amivel a tartalmak rendszerezése, mozgatása, szerkesztése, kilistázásához tartalmaz funkciókat.

A File Tree egy Windows 10 App kiegészítő ami az operációs rendszerhez választható ki fájlkezelési feladatokhoz kiegészítő formájában. Duplikátum tartalmak kilistázásához, illetve fájlok felkutatásához is futtatható. Az ingyenes kiadás.

File Tree

File Tree összefoglaló:

 • fájlkezelő alkalmazás
 • Windows App kiegészítőként futtatható
 • paneles felület
 • fájlok kereséséhez
 • duplikált tartalmak kilistázásához
 • Grafikus fájl listázási módszer
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.microsoft.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
File Tree
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SearchMyFiles 3.252024-04-07 SearchMyFiles 3.25 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • DupeKill 1.1.1 Beta2019-11-21 DupeKill 1.1.1 Beta (0)
  A DupeKill egy telepítés nélkül használható hely felszabadítási feladatokra megfelelő szoftver. Vele egyszerűen, speciális szűrőkkel, […]
 • Auslogics Duplicate File Finder 10.0.0.62024-07-03 Auslogics Duplicate File Finder 10.0.0.6 (3)
  Az Auslogics Duplicate File Finder a legjobb és legegyszerűbb megoldást biztosítja az akár kezdő ismeretekkel rendelkező felhasználók […]
 • Files 3.52024-06-24 Files 3.5 (0)
  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt […]
 • xplorer² Professional 6.0.0.12024-06-07 xplorer² Professional 6.0.0.1 (0)
  Az xplorer² Professional rengeteg mennyiségű funkcióval teszi felhasználóbarátabbá a fájlkezelési műveleteinket. Számos feladathoz […]

Szólj hozzá