Blog

Unreal Commander: FTP kliens funkciókat is biztosító fájlkezelő

A fájlkezelő alkalmazás rengeteg extra, különleges funkcióval rendelkezik amivel a gépen tárolt fájlok kezelésére és egyéb olyan feladat futtatható amit csak egy másik szoftverrel tudtunk megvalósítani korábban. Az Unreal Commander FTP kliens kiegészítőt is biztosít.

Az alkalmazás paneles tervezéssel teszi sokkal egyszerűbbé az FTP kliens feladatoknál szükséges fájl mozgatási tevékenységeket ahol könnyen ki lehet választani a forrás mappákat a másoláshoz, illetve a szerkesztésükhöz. A fájlkezelővel gépen történő mappák szinkronizálására is használható ahol a mappákat kell betallózni amikben a kezelendő fájlok találhatóak.

A felületén számos olyan beállítást lehet kiválasztani amivel a felhasználói igényhez lehet konfigurálni gyorsabban lehet kiválasztani a szükséges szolgáltatásokat.

Remek FTP kliens

A program a belépéshez szükséges konfiguráció után azonnal létre is hoz egy biztonságos adatkapcsolatot, majd a fájlok mozgatása, vagy a szerkesztése indítható el. A szerkesztésükhöz a lényegesebb funkciók választhatóak ki, tömöríthetőek, és ki is bonthatóak azok a tartalmak amiket FTP szerverre szeretnénk feltölteni mivel azokat onnan akarjuk használni. Az Unreal Commander Magyar nyelven is használható, ingyenes fájlkezelő, innen lehet beszerezni.

Unreal Commander – FTP kliens program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Unreal Commander: FTP kliens funkciókat is biztosító fájlkezelő
Szerző
Leírás
FTP kliens munkafolyamatokra is használható az alábbi Magyar nyelvű fájlkezelő alkalmazás az Unreal Commander.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá