Blog

Fájlok kötegelt átnevezése az Unreal Commander fájlkezelővel

Mappákban történő böngészéshez remek program ami megkönnyíti a fájlkezelési feladatainkat. A szoftverrel a számítógépen, illetve FTP hálózaton listázhatóak ki a tartalmak akár miniatűr nézettel. Az Unreal Commander fájlkezelővel a tartalmakat szerkeszthetjük, össze tudjuk hasonlítani, a mappáinkat szinkronizálni is tudjuk. A fájlok megsemmisítéséhez is futtatható fájlkezelő tartalmak kötegelt átnevezéséhez is nagyszerű.

A konfigurált szoftverrel tudjuk a számítógépen elérhető fájljaikat szerkeszteni, megnyitni, az Unreal Commander fájlkezelő programmal akár a nagy méretű fájlokat darabolhatjuk, egyesíthetjük, a tartalmak CRC ellenőrzőösszegeit is létre tudjuk hozni. Az alkalmazással akár parancssoros fájlkezelési feladatokat is futtathatunk, a tartalmaink elérési útvonalát a parancssorba tudjuk másolni, egyszerűbben futtathatunk parancssoros háttérfeladatokat. Ki tudjuk azokat a funkciókat jelölni amit akár gyorsbillentyűkkel szeretnénk megnyitni. Egyénileg, speciális munkafolyamatokhoz billentyűparancsokat hozhatunk létre, FTP hálózaton történő csatlakozáshoz, kedvenc tartalmak megnyitásához, fájlok végleges törléséhez, csoportos átnevezéséhez. A program fájl összehasonlítási feladatokhoz is futtatható amivel a tartalmak hex érték eltéréseit is meg tudjuk jeleníteni. A szoftverrel a fájlokat a helyi menüből is megnyithatjuk, amivel a ma kompatibilis Archívum mappa formátumok csomagolhatóak ki, a fájljaink tömörítéséhez is remek. A többször megnyitott fájlokhoz, illetve a mappákhoz fájltípus alapján egy parancsikont is létrehozhatunk.

Fájlok, illetve mappák kötegelt átnevezése

Az akár konfigurálható háttérrel futtatható fájlkezelő program fájlok kötegelt átnevezési feladataihoz is remek amivel akár korlátlanul tudunk rengeteg tartalmat átnevezni. A szoftverrel akár reguláris kifejezésekkel, csoportosan nevezhetőek át a mappák, illetve fájlok amivel egy projektben a tartalmakat a konfigurált tárolóegységbe tudjuk másolni.

Számítógépen, illetve FTP hálózaton történő fájlkezelési feladatokhoz megfelelő fájlkezelő program amivel akár a fájlokat kötegelten nevezhetjük át, parancssoros fájlkezelési feladatokhoz is remek. Az Unreal Commander innen érhető el.

Unreal Commander – Fájlkezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Fájlok kötegelt átnevezése az Unreal Commander fájlkezelővel
Szerző
Leírás
Tartalmak akár szűrőkkel kilistázásához remek fájlkezelő program az Unreal Commander amivel fájlokat, illetve mappákat kötegelten nevezhetünk át.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá