Windows Tools

ThisIsMyFile 4.24

A ThisIsMyFile egy rendkívül hasznos Windows segédalkalmazás, amivel írásvédett fájlokat tudsz törölni, eltávolítani komolyabb erőfeszítés nélkül. A szoftver használata nagyon egyszerű, szükség esetén a programból létre tudsz hozni egy hordozható változatot. Magyar nyelvű, Free alkalmazás.

Ha a számítógépeden található egy olyan fájl, ami írásvédett, valamilyen oknál fogva azt törölni szeretnéd, eddig nem sikerült, itt egy speciális segédalkalmazás, ami ebben hatalmas segítséget tud nyújtani a számodra. A ThisIsMyFile használatát inkább jártasabb felhasználók számára javasoljuk.

A ThisIsMyFile letöltése után, a telepítésekor szükség esetén egy hordozható változatot is létre tudsz belőle hozni, így azt több gépen is futtathatod szemetelés nélkül.

A szoftver használata nagyon egyszerű, az indítását követően tallózd be, vagy húzd a felületére azt a fájlt amit törölni szeretnél. A program információt is tud arról biztosítani, a szóban forgó fájl írásvédett e, szükség van e a programra. Ha ez így volna az írásvédettség egyetlen parancs kiadásával feloldható, vagy egyszerűen egyből törölheted a fájlt.

ThisIsMyFile: gyors beállítás

A ThisIsMyFile megoldása komolyabb konfigurációt nem igényel. Mivel az alkalmazással opcionálisan Windows fájlkiterjesztések is törölhetőek, ebből adódóan csak kellő körültekintéssel mellett javasolt a futtatása. Rendszerfájlok esetén egy feladaton belül a törlés után a gép újraindítását is kezdeményezni lehet. A ThisIsMyFile kevés helyen is elfér, csekély erőforrás igénnyel bír. Az alkalmazás kezelőfelületén opcionálisan súgófájlokhoz is hozzá lehet férni, ez azok számára lehet hasznos, akik elsőként próbálják ki.

Fájlok visszaállíthatatlan formában való törlésére alkalmas szoftver még a Soft4Boost Secure Eraser a program több törlési metódust is támogat, szerencsére őt is ingyenesen próbálhatod ki. A Files Terminator Free egy professzionális fájlmegsemmisítő program, ami minden fontosabb funkciót biztosít, amire csak szüksége lehet egy átlagos felhasználónak.

A ThisIsMyFile egy speciális fájltörlő alkalmazás, amivel írásvédett tartalmakat tudsz eltávolítani. A használatát inkább jártasabb felhasználók számára javasoljuk. Magyar nyelvi támogatással bír. Opcionálisan információkat is tud biztosítani a betallózott fájl státuszáról.

ThisIsMyFile

ThisIsMyFile összefoglaló:

 • Írásvédett fájlok törléséhez
 • egyszerű használat
 • opcionálisan hordozható változatot is létre tudsz belőle hozni
 • nem igényel beállítást
 • alapvető információk biztosítása a kérdéses fájlról
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.softwareok.com/?seite=Freeware/ThisIsMyFile
ThisIsMyFile letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
ThisIsMyFile
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Blank And Secure 7.712024-04-05 Blank And Secure 7.71 (0)
  A Blank And Secure nevű programmal lehetőséged van arra hogy a privát jellegű fájljaidat véglegesen törölni tudd a merevlemezről. A […]
 • Alternate File Shredder 30102024-02-12 Alternate File Shredder 3010 (0)
  Az Alternate File Shredder egy speciális végleges fájltörlő szoftver, amivel a számodra bizalmas adatokkal bíró fájlokat tudod úgy […]
 • KORO File Shredder 5.2.32023-01-30 KORO File Shredder 5.2.3 (2)
  A KORO File Shredder egy végleges fájltörlő program amivel visszaállíthatatlanul szabadulhatsz meg bizalmas tartalmaidtól. Támogatja […]
 • Secure File Deleter 6.132022-12-05 Secure File Deleter 6.13 (0)
  A Secure File Deleter egy fájlok végleges megsemmisítésére alkalmas szoftver, amivel komolyabb erőfeszítés nélkül tudod a bizalmas […]
 • IObit Unlocker Portable 1.3.02022-08-14 IObit Unlocker Portable 1.3.0 (0)
  Az IObit Unlocker Portable egy szoftverek által zárolt tartalmakhoz fájlok, illetve mappák törléséhez futtatható kötegelt fájl […]

Szólj hozzá