Wise Memory Optimizer Portable 3.68

A Wise Memory Optimizer Portable egy telepítés nélkül használható úgynevezett Windows gyorsító program. Ki tudja tisztítani a RAM-ot egy kattintással, így marad hely a hasznos szolgáltatásoknak. Mivel ez a Free alkalmazás időzíthető is így egyszeri beállítással önállóan látja el a dolgát. Magyar nyelvi támogatással.

Ha rengeteg alkalmazás van telepítve a számítógépre, mivel azok fontosak, nagy valószínűséggel futnak is a háttérben ami komoly teljesítmény csökkenést eredményezhet, főleg ha kevés a memória. Megpróbál ezen a helyzeten javítani a Wise Memory Optimizer Portable, így gyorsítani tudsz a Windows működésén.

Az alábbi kiadás különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött ZIP tartalmát kell kicsomagolni egy szabad helyre és azonnal futtatható. Természetesen a kínálatunkban a Wise Memory Optimizer Portable hagyományos változata is elérhető azoknak akik mégis installálni szeretnék.

Ha pedig a PC karbantartására a Wise Care 365 Portable nevű alkalmazást használod, mint kiegészítőt, bármikor hozzá tudod adni, így ezzel sem lesz további tennivaló.

A Wise Memory Optimizer Portable a funkcióit tekintve kizárólag a szóban forgó feladatra összpontosít, vagyis magának a RAM-nak a megtisztítására használható csupán. Ez a minimalizmus magán a beállításokon is érzékelhető, hisz itt is csak az alap dolgokra koncentrál.

Az indítása után egy diagramon jeleníti meg az aktuális állapotot, a RAM felszabadítását pedig egyetlen kattintással végre lehet hajtani. A kényelem fokozására mód van ezt teljesen automatizálni, egy meghatározott memóriaértékhez rendelhető. Hozzárendelhető ez az időzítés a processzor üresjárati idejéhez, egy munkafolyamaton belül el tudja távolítani a vágólapok tartalmát is.

Hasonló szolgáltatásokat tesz elérhetővé a Memory Cleaner, illetve a CleanMem mindkét megoldás ingyenesen vehető igénybe. Ráadásul ők is az egyszerű használatra koncentrálnak.

A Wise Memory Optimizer Portable egy telepítés nélkül használható RAM felszabadító alkalmazás, aminek a használatával némi Windows gyorsulást lehet elérni. Időzítve teljesen önállóan tud futni a háttérben, felhasználói beavatkozás nélkül.

Wise Memory Optimizer Portable

Wise Memory Optimizer Portable összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Wise Memory Optimizer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Wise Memory Optimizer 3.682020-08-26 Wise Memory Optimizer 3.68 (0)
  A Wise Memory Optimizer segítségével némileg gyorsíthatod a Windows működését azáltal hogy felszabadítod a RAM-ot. Automatizálható, […]
 • Wise Game Booster Portable 1.56.802020-08-20 Wise Game Booster Portable 1.56.80 (0)
  A Wise Game Booster Portable futtatásával bezárhatóvá válnak a fölösleges háttérfolyamatok, így erőforrást tudunk felszabadítani ami […]
 • Wise PC 1stAid 1.12.362013-08-06 Wise PC 1stAid 1.12.36 (0)
  A Wise PC 1stAid segítségével a leggyakoribb számítógépes problémák orvosolására, illetve kisebb takarításra van lehetőség egy igen […]
 • Glary Utilities PRO 5.1512020-09-21 Glary Utilities PRO 5.151 (0)
  A Glary Utilities PRO segítségével gyorsabbá, stabilabbá és megbízhatóbbá tehető a Windows. A népszerű ingyenes szoftver prémium […]
 • TweakPower Portable 1.158 Beta2020-09-21 TweakPower Portable 1.158 Beta (0)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]