xMenuTools 7.4

Az xMenuTools egy Windows rendszeren használható helyi menü kezelő szoftver amivel egyszerűbben lehet a rendszerezettebben kezelt feladatokat elvégeznünk. A Free alkalmazás a gépen található fájlok megnyitása, mozgatása, töltése, illetve a rendszeresebben kezelt fájl formátumok létrehozás fedezhető fel a szolgáltatások támogatottsági készletében.

A rendszeres PC felhasználók számára egy igen hasznos Windows konfiguráló alkalmazás amivel egyéb hasznos szolgáltatásokat lehet definiálni a helyi menühöz. Az xMenuTools ingyenesen használható.

Az xMenuTools letöltése után a szoftver aktuális kiadott változatát telepíteni kell, ez egy negatív tulajdonsága mivel több hasonló konfiguráló program is beszerezhető amiket több gépről is használhatunk ha a helyi menü beállításait szeretnénk megváltoztatni.

Az xMenuTools Windows konfiguráló szoftvere a kipróbálók tevékenységeihez manuálisan támogatja, hogy milyen alkalmazásokat, esetleg alapértelmezett funkciókat konfiguráljunk az alábbi fájl elérési módszerhez.

xMenuTools – a helyi menü szerkesztéséhez

A helyi menü kezelő program szinte bármilyen telepített szoftver gyors indítási lehetőséggel használható, hasznos ha esetleg egy olyan szoftvert használnánk amihez a fejlesztője nem integrálta az alábbi fájl megnyitási lehetőséget, ez fájlkezelő szoftvereknél használható.

Haladó felhasználói kipróbálók számára maximális beállításokkal futtathatjuk, így profi szoftver, hogy még rugalmasabban lehessen az operációs rendszert kezelnünk. A szoftver, az xMenuTools Windows 10 rendszer használóknak semmilyen hibát nem eredményez, az erőforrások is a szükséges mérték szerint kerülnek felhasználásra.

A FileMenu Tools illetve a Right Click Enhancer megoldása szintén egy profi helyi menü szerkesztő, konfiguráló alkalmazás.

Az xMenuTools egy ingyenesen használható helyi menü kezelő amivel szerkeszteni, illetve létrehozni lehet gyors elérési funkciókat. Alkalmazások indításához, illetve rendszeresen futtatott integrált Windows feladatokhoz.

xMenuTools

xMenuTools összefoglaló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
xMenuTools
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 000
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Slim 5.86.92582021-10-20 CCleaner Slim 5.86.9258 (2)
  A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver […]
 • Optimizer 10.32021-10-10 Optimizer 10.3 (0)
  Az Optimizer egy rendszer hangoló, Windows konfiguráló program, amivel akár karbantartási feladatokat is el lehet végezni. Az alábbi […]
 • HiBit Uninstaller 2.6.202021-10-03 HiBit Uninstaller 2.6.20 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • Winaero Tweaker 0.33.02021-10-03 Winaero Tweaker 0.33.0 (0)
  A Winaero Tweaker az egyik legkorszerűbb Windows konfiguráló szoftver, amivel az összes talán említésre méltó szolgáltatás testre […]
 • HiBit Uninstaller Portable 2.6.202021-10-03 HiBit Uninstaller Portable 2.6.20 (0)
  A HiBit Uninstaller Portable egy rendkívül hatékony, speciális funkciókkal biztosított telepítést nem igénylő programeltávolító […]