Blog

PDF fájlok HTML formátumra konvertálásához – PDF to HTML…

Egy célfeladatra kifejlesztett konvertáló program amivel PDF fájlokból lehet egy viszonylag kevésbé elterjedt adott területre szánt fájlformátumot létrehozni a PDF to HTML. A programmal egyszerre több fájlt is dekódolni lehet, így igen gyorsan az igényekhez mérten lehet megkapni azt a fájlt amire szükség lesz később.

PDF szerkesztő programokból rengeteg alternatíva érhető el, ezek többek között konvertálásra is használatosak. Ha esetleg csak az utóbbi feladatra szeretnél egy célalkalmazást, a PDF to HTML a legjobb, ha PDF fájlokból szeretnél létrehozni HTML tartalmat. A végeredmény eléréséhez csak annyi dolgunk van, hogy a program indítása után betallózzuk azokat a fájlokat amiket konvertálni kell, majd ha szükséges a mentés helyét lehet még az alapértelmezett értékekről módosítani. Az ilyen tartalmak átalakítása általában nem igényelnek komolyabb erőforrásokat, így ezt igen gyorsan el tudja végezni. Sajnos a PDF to HTML kereskedelmi termék, ingyenesen csak kipróbálási célokat szolgál, limitált a használati lehetősége. A megvásárolt példánya korlátlan számú PDF fájl átalakítására használható fel, illetve semmilyen korlátozást nem lehet felfedezni a futtatásakor. Több oldalas dokumentum fájlokhoz is remek.

PDF konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
PDF fájlok HTML formátumra konvertálásához - PDF to HTML…
Szerző
Leírás
Kötegelten használható konvertáló PDF fájlokhoz: PDF to HTML

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá