ocenaudio Portable 3.13.2

Az ocenaudio Portable egy telepítést nem igénylő professzionális audió szerkesztő program, ami funkcionálisan az összes fontosabb eszközt biztosítja ami ezen a területen szükséges. Használhatsz effekteket, hangfelvételeket készíthetsz. Free alkalmazásként futtathatod. MP3, OGG, AMR, VOC formátumokhoz.

Egy speciális, népszerű, minden említésre méltó szerkesztési funkciót biztosító audió szerkesztő szoftver az ocenaudio Portable, ami abban tér el a hagyományos „ocenaudio” kiadásától, hogy ezt a verziót nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni egy szabad helyre.

Attól eltekintve, hogy az ocenaudio Portable nem használható Magyar nyelven, rengeteg olyan speciális eszközt biztosít, amit eddig csak fizetős, kereskedelmi megoldások esetén tapasztalhattunk. Az ocenaudio Portable kezelőfelülete áttekinthető, könnyedén kezdeményezni lehet új audió tartalmak szerkesztését, az esetleges opciók külön legördülő listán található menüpontokban található. A módosításra szánt fájlt egyszerűen a felületére kell húzni, aminek a végeztével gyakorlatilag azonnal el lehet kezdeni a szóban forgó feladatsort.

Amellett hogy több népszerű formátum megnyitását is támogatja, legyen az MP3, OGG, AMR, VOC, MP4, 3GP, rögtönözni lehet, hogy a médiafájlt vágni lehessen így néhány kattintással el lehet távolítani abból azokat a részeket amik esetleg felvett anyagok esetén zavaróak. Természetesen az ocenaudio Portable olyan opciókat is biztosít, hogy a zenei fájl legalapvetőbb jellemzőit meg lehessen változtatni, használhatsz effekteket, szűrőket, de ha egy új projektet állítasz össze, ahhoz hangfelvételeket készíthetsz, ezek később hozzá is adhatóak.

ocenaudio Portable extra funkciók:

A ocenaudio Portable egyéb szolgáltatásai részeként megtekinthető a betöltött zenei fájlról néhány információ, többek között a hozzá tartozó metaadat információk. Hogy könnyebben tudd használni, a szoftver billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető, ezt a beállításoknál külön meg lehet tekinteni, mit mihez rendeltek. Magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkezik akár hangfelvevő funkcióval.

Az ocenaudio Portable helyett használhatod még az X-Audacity nevű szoftvert, amit szintén nem kell telepíteni, hordozható. Vágáshoz, hangfelvételek kezdeményezéséhez használhatod az mp3DirectCut megoldását.

Az ocenaudio Portable a népszerű audió szerkesztő alkalmazás telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan azonos lehetőségeket biztosít. Hangfelvételek készítéséhez és vágáshoz is megfelelő.

ocenaudio Portable

ocenaudio Portable összefoglaló:

 • Audió szerkesztő alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • audió vágás
 • hangfelvevő
 • számos beépített effekt
 • billentyűkombinációs parancsos vezérlés
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.ocenaudio.com.br/
ocenaudio Portable letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ocenaudio Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ocenaudio 3.13.22023-11-01 ocenaudio 3.13.2 (0)
  Az ocenaudio segítségével audió állományok szerkesztésére adódik lehetőség, természetesen ezen felül informálódásra is kiváló segéd. […]
 • Sonic Visualiser 4.0.12019-12-20 Sonic Visualiser 4.0.1 (0)
  A Sonic Visualiser egy MP3, AIFF, AMR, OGG, RAW formátumokhoz használható audió fájl elemző szoftver amivel igen hasznos […]
 • NeoAudio 9.9.92023-08-27 NeoAudio 9.9.9 (0)
  A NeoAudio tökéletes minőségben tud másolásvédelem nélkül készített CD/DVD adathordozón elérhető multimédiás tartalmakat a PC-re […]
 • CyberLink AudioDirector 7.0.6822.02016-09-17 CyberLink AudioDirector 7.0.6822.0 (0)
  A CyberLink AudioDirector egy professzionális Audió szerkesztő program, amivel a meglévő zenei tartalmaidat tudod igen részletesen […]
 • X-Audacity 2.1.22016-01-27 X-Audacity 2.1.2 (0)
  Az X-Audacity egy audió fájlok szerkesztésére alkalmas, rengeteg speciális funkciót biztosító program. Ez a változat a népszerű […]