Any Audio Grabber 8.2.5.585

Az Any Audio Grabber egy műsoros CD/DVD lemezek rippelésére használható program amit akár biztonsági mentések létrehozásához hatékony kiegészítő. A Free alkalmazással az audió tartalmak rippelésekor azok konvertálhatóak, MP2, MP3, AAC, WAV, M4A, OGG, ADPCM, AMR, WMA fájlformátumra. Magyar nyelven lehet használni. CDDB album kereső eszközzel.

Audió fájlokhoz használható rippelő program amivel egy felhasználóbarát szoftverrel lehet a gépre eltárolni a zenei fájlokat tartalmazó CD/DVD-n rendelkezésre álló tartalmakat. Az Any Audio Grabber ingyenesen használható.

Az Any Audio Grabber letöltése után a szoftver telepítése, illetve az indítása után a program futtatásakor egy modern, profi felhasználói felületen lehet kiválasztani azokat a beállításokat ami a multimédiás fájlok rippeléshez szükséges.

A szoftver hatékony, profi kiegészítő ha előzőleg CD/DVD lemezre írtunk ki audió tartalmakat azokról biztonsági mentést szeretnénk létrehozni, illetve a zenei tartalmakat dekódolni, illetve szerkeszteni szeretnék.

Multimédiás tartalmak dekódolását is támogatja az Any Audio Grabber

Az adathordozón található zenei tartalmak kilistázása után manuálisan lehet kiválasztani, hogy mely audió tartalmakat, fejezeteket szeretnénk a számítógépre rippelni. Az összes lemezre eltárolt zenei kollekciókhoz, illetve csak adott tartalmakhoz is eredményes.

Az Any Audio Grabber rippelő kiegészítővel a zenei tartalom konvertálása, illetve a tartalmak paramétereinek a módosításához is használható az ahol MP2, MP3, AAC, WAV, M4A, OGG, ADPCM, AMR, WMA formátumok választhatóak ki ahol a grabberelés módszere is a szükséges paraméterekkel módosítható. CDDB albumokat is be lehet hozzájuk szerezni ahol kiválasztható, hogy azt mely szerverről szerezze be.

CD/DVD lemezek rippeléséhez korszerű szoftver a VidCoder, illetve az 1X-Ripper amikkel videókat, illetve audió tartalmakat lehet a legkiválóbb jellemzőkkel kezelnünk.

Az Any Audio Grabber egy ingyenes műsoros adathordozók számos beállítással történő rippelésére használható multimédiás program, amivel konvertálni, illetve a tartalmak minőségének a módosításához is egy egyszerű felhasználói felülettel használható. Rendkívül gyorsan tud rippelni.

Any Audio Grabber

Any Audio Grabber Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Any Audio Grabber
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EZ CD Audio Converter Free 9.5.22021-11-25 EZ CD Audio Converter Free 9.5.2 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]
 • Soft4Boost Audio Studio 5.8.72020-09-06 Soft4Boost Audio Studio 5.8.7 (0)
  A Soft4Boost Audio Studio egy teljes körű szolgáltatást biztosító audió szerkesztő alkalmazás, ami MP3, FLAC, WAV, M4A, WMA, AAC, […]
 • jetAudio 8.1.82020-08-05 jetAudio 8.1.8 (0)
  A JetAudio egy széleskörűen felhasználható zene, illetve videó lejátszó szoftver, Free alkalmazás létére tud Rippelni, CD lemezt […]
 • Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.3932020-07-02 Soft4Boost Audio Converter 5.9.9.393 (0)
  A Soft4Boost Audio Converter egy zenei tartalmakhoz tervezett konvertáló program. Dekódolásnál támogatja az MP3, WAV, M4A, FLAC, WMA, […]
 • Soft4Boost Any Uninstaller 8.8.32020-05-04 Soft4Boost Any Uninstaller 8.8.3 (0)
  A Soft4Boost Any Uninstaller egy profi programeltávolító szoftver amivel a már használaton kívül eső alkalmazásaidtól szabadulhatsz […]