Express Rip CD Ripper 4.18

Az Express Rip CD Ripper egy igen hasznos segédalkalmazás, amivel a műsoros CD lemezeidet tudod rippelni. A szoftver egyik érdekessége, hogy egy feladaton belül azt konvertálhatod is több népszerűbb formátumba. MP3, OGG, AIFF, OPUS, OGG, WMA, WAV. Egyszerűen használható.

Az alábbi multimédiás szoftverrel minőségromlás mentesen tudod a számítógépedre Rippelni a zenei fájlokat tartalmazó CD lemezeidet. Az Express Rip CD Ripper nevű alkalmazás az egyszerűségre koncentrál.

Az Express Rip CD Ripper letöltése után annak az érdekében, hogy használhasd, csak telepíteni kell, ez csak egyetlen kattintást igényel.

Az indítását követően egy korszerű, adott funkcióra optimalizált kezelőfelület fogad ahol néhány különleges kényelmi funkciót is felfedezhetsz. Nem is kell mást tenned, mint betallózni a számára azt a műsoros CD lemezt, amit rippelni akarsz.

Express Rip CD Ripper: Konvertálási lehetőségek

A szoftverrel, vagyis a Express Rip CD Ripper nevű alkalmazással szükség esetén konvertálni is tudsz, így a kimeneti formátum nem okoz problémát a későbbiekben. Szerencsére a program több népszerűbb kodek típust is támogat, legyen az MP3, OGG, AIFF, OPUS, OGG, WMA, WAV kimenet.

Az Express Rip CD Ripper beállításainál néhány célspecifikus konfigurációt lehet alkalmazni, megadható a mintavételezési frekvencia, minőség, illetve hogy mono, vagy sztereó módban szeretnéd e azt a későbbiekben használni.

Amire viszont felhívjuk a figyelmet, hogy a program kezelőfelületén néhány a fejlesztő által közzétett program közvetlen beszerzésére is lehetőség van, többek között író szoftvert is lementhetsz későbbre, ez a lehetőség abban az esetben lehet hasznos ha az így lementett médiafájlokat szerkesztés után újra ki szeretnéd írni.

Rippelésre használható szoftver még az EZ CD Audio Converter, a CDRoller továbbá a CDex. Az utóbbi szoftver Magyar nyelven is tud.

Az Express Rip CD Ripper egy speciális multimédiás program, amivel CD lemezeket tudsz rippelni. A szoftverrel igény esetén konvertálni is tudsz, így a kimeneti jellemzők igény szerint módosíthatóak.

Express Rip CD Ripper

Express Rip CD Ripper Összefoglaló:

 • Rippelő szoftver
 • Konvertáló funkció
 • több népszerűbb kodek típust támogat
 • testre szabható kimeneti jellemzők
 • Felhasználóbarát kezelőfelület
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Express Rip CD Ripper
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
25,00 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Shutter Encoder 15.52021-10-21 Shutter Encoder 15.5 (0)
  A Shutter Encoder egy ígéretes multimédiás program ami a tartalmak egyéni szerkesztéséhez, illetve az azok átalakításához […]
 • CDex 2.242020-08-12 CDex 2.24 (0)
  A CDex egy multimédiás tartalmak rippelésére ideális eszköz ami tud közvetlenül konvertálni is. Az alábbi Free alkalmazás beépített […]
 • 1X-Ripper 19.002019-06-05 1X-Ripper 19.00 (0)
  Az 1X-Ripper műsoros adathordozókról történő egyszerű biztonsági mentések, rippelés, másolási feladatok végrehajtására alkalmas […]
 • FairStars CD Ripper 2.002018-03-18 FairStars CD Ripper 2.00 (0)
  A FairStars CD Ripper egy ID3 Tag támogatással rendelkező műsoros CD lemezek biztonsági mentéséhez, Rippeléshez ideális szoftver, […]
 • Free MP3 CD Ripper 2.82017-12-08 Free MP3 CD Ripper 2.8 (0)
  A Free MP3 CD Ripper nevű programmal néhány egyszerű lépésben tudsz műsoros CD lemezeket Rippelni. A szoftver több mentési formátumot […]