Free MP3 CD Ripper 2.8

A Free MP3 CD Ripper nevű programmal néhány egyszerű lépésben tudsz műsoros CD lemezeket Rippelni. A szoftver több mentési formátumot is támogat, így a tartalmak lementésekor, egy időben konvertálni is tud népszerűbb kodek kimenetbe. MP3, WMA, FLAC, WAV, APE, OGG formátumokat támogat. Felfedezhető benne még egy ID3 Tag szerkesztő funkció is. Free alkalmazás.

Egy célspecifikus Audió konvertáló Rippelő alkalmazás a Free MP3 CD Ripper, amivel műsoros CD lemezekről tudsz biztonsági mentést készíteni, így a tartalmat a számítógépedről is kezelni tudod a továbbiakban. A szoftver elsősorban kezdők számára lehet tökéletes választás.

A Free MP3 CD Ripper letöltését követően a szoftvert csak telepíteni kell, majd el kell indítani.

Mint korábban említettük, a program használata nagyon egyszerű, biztosítván minden korszerű opciót annak az érdekében, hogy a meglévő adathordozóidról biztonsági mentést tudj készíteni abban az esetben ha zenei fájlokat tartalmaz.

Free MP3 CD Ripper Audió lemezek rippeléséhez…

A szoftver indítása után csak be kell a számára tallózni azt a CD lemezt amit Rippelni szeretnél. A Free MP3 CD Ripper egyik hasznos tulajdonsága, hogy egy munkafolyamaton belül konvertálni is lehet a mentendő audió fájlt, szerencsére támogat minden ma népszerűbb kodek típust ( MP3, WMA, FLAC, WAV, APE, OGG ).

A Free MP3 CD Ripper megtervezésben nem biztosít annyi opciót mint a prémium kategóriás, adott feladatot támogató alkalmazások, de amit lehetővé tesz, azt igen egyszerűen, megbízhatóan, minőségromlás mentesen hajtja végre.

Free MP3 CD Ripper beállítások:

A beállításainál formátumtól függően egyéni konfigurációkat lehet alkalmazni, megadható, hogy milyen mintavételezési frekvencia szerint, illetve minőségben készítsen biztonsági mentéseket. Ha saját igény merülne fel, Mono, illetve Sztereó módban is beállítható a végeredményt illető jellemzők.

A Free MP3 CD Ripper Lemez meghajtó kezelő funkciót is tartalmaz, amivel az megnyitható, bezárható, vagy a lemez tartalma újraolvasható.

CD/DVD lemezek rippelésére használhatod még a CDRoller a Blu-ray lemez támogatással rendelkező CloneBD nevű alkalmazást, zenei tartalmakhoz a CDex használható fel.

A Free MP3 CD Ripper egy ingyenes, nagyon egyszerű lehetőségeket biztosító CD lemezek Rippelésére ideális szoftver. Egy feladaton belül konvertálni is lehet vele. Több népszerűbb formátumot is támogat.

Free MP3 CD Ripper

Free MP3 CD Ripper Összefoglaló:

 • CD Rippelő alkalmazás
 • ID3 Tag szerkesztő
 • MP3, WMA, FLAC, WAV, APE, OGG támogatás
 • Konvertáló funkció
 • Egyszerű, jól megtervezett kezelőfelület
 • Biztonsági mentésekhez
 • CD/DVD meghajtó kezelő funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Free MP3 CD Ripper
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FairStars CD Ripper 2.002018-03-18 FairStars CD Ripper 2.00 (0)
  A FairStars CD Ripper egy ID3 Tag támogatással rendelkező műsoros CD lemezek biztonsági mentéséhez, Rippeléshez ideális szoftver, […]
 • EZ CD Audio Converter Free 10.0.72022-04-12 EZ CD Audio Converter Free 10.0.7 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]
 • MP3 Toolkit 1.6.42022-04-12 MP3 Toolkit 1.6.4 (0)
  Az MP3 Toolkit egy professzionális segédalkalmazás, amivel zenei fájlokat tudsz konvertálni, több különálló tartalmat egyesíteni, […]
 • Alternate Quick Audio Converter 2.0.0302022-01-18 Alternate Quick Audio Converter 2.0.030 (0)
  Az Alternate Quick Audio Converter egy korszerű multimédiás szoftver amivel audió fájlokat tudunk lejátszani, konvertálni ahol a […]
 • Mp3nity 2.2.1402021-06-27 Mp3nity 2.2.140 (0)
  Az Mp3nity egy zenei tartalmakhoz használható ID3 tag kezelő program amivel számos olyan extra információt lehet integrálni amivel […]