FairStars CD Ripper 2.00

A FairStars CD Ripper egy ID3 Tag támogatással rendelkező műsoros CD lemezek biztonsági mentéséhez, Rippeléshez ideális szoftver, amivel rengeteg formátum támogatás figyelembe vétele mellett tudsz zenei fájlokat a gépedre lementeni. A Free alkalmazás többek között WAV, APE, FLAC, OGG, MP3, WMA formátumokat tud kezelni.

Egy modern kezelőfelülettel rendelkező speciális multimédiás segédszoftver a FairStars CD Ripper, amivel lehetőséged van arra hogy a korábban összeállított zenei összeállításaidról, CD lemezeidről korszerű biztonsági mentést tudj készíteni, ezt a feladatot Rippeléssel teheted meg.

A FairStars CD Ripper letöltését követően az első indítása után ha szükségét érzed, a szoftver támogatja, hogy az alapértelmezett kinézetét meg tudd változtatni több látványos témával, illetve néhány jellegzetes a futtatásához szükséges beállítást el tudj végezni.

Műsoros CD Backup akkor FairStars CD Ripper

A FairStars CD Ripper használata nagyon egyszerű, csak néhány lépést kell végrehajtani az eredmény biztosításának a céljából. A szoftver indítása után csak a Rippelendő CD lemezt kell betallózni, majd formátumot kell választani. Opcionálisan a biztonsági mentés készítés előtt megadhatod a számára hogy az audió tartalmat hová mentse el, illetve az tartalmazza az ID3 jellemzőket. Ez csak akkor lehetséges, ha a multimédiás összeállítás korábban rendelkezett vele.

A FairStars CD Ripper WAV, APE, FLAC, OGG, MP3, WMA formátumokat támogat mint mentési formátum, a szoftver beállításainál profil szerint lehet konfigurálni a mentési jellemzőket, így a program abban az esetben is hasznos tud lenni ha a saját zenei gyűjteményedet szeretnéd digitalizálni a könnyebb kezelés céljából.

Ha csak néhány klipet szeretnél lementeni a CD lemezről, ezt a szoftver beépített zene lejátszó funkciójával lehet egyszerűbbé tenni, itt egy szokványos zene lejátszó funkciókat támogató kiegészítőt használhatsz.

A Free MP3 CD Ripper konvertáló funkciót is támogat, ahol szintén fontos volt az egyszerű, hatékony minőségromlás mentes opciók. A DVD Audio Extractor nevű szoftverrel DVD lemezeken található videókból tudsz audió tartalmat kinyerni majd konvertálni azt több népszerűbb formátumba. A FreeRIP zenei lemezek összeállításához is felhasználható.

A FairStars CD Ripper egy ingyenesen használható CD lemezek rippelésére használható szoftver, ami több népszerűbb kodeket támogat a biztonsági mentéseid összeállításhoz. A kezelőfelülete Skinezhető, támogatja, hogy a végeredmény tartalmazza e opcionálisan az ID3 tag jellemzőket.

FairStars CD Ripper

FairStars CD Ripper Összefoglaló:

 • CD lemezekről való biztonsági mentések készítéséhez
 • WAV, APE, FLAC, OGG, MP3, WMA formátum kezelés
 • ID3 Tag támogatás
 • beépített médialejátszó
 • Skinezhető felület
 • Profil szerint választható Rippelési opciók
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.fairstars.com/cd_ripper/index.html
FairStars CD Ripper letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
FairStars CD Ripper
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free MP3 CD Ripper 2.82017-12-08 Free MP3 CD Ripper 2.8 (0)
  A Free MP3 CD Ripper nevű programmal néhány egyszerű lépésben tudsz műsoros CD lemezeket Rippelni. A szoftver több mentési formátumot […]
 • Mp3nity 2.2.1402021-06-27 Mp3nity 2.2.140 (0)
  Az Mp3nity egy zenei tartalmakhoz használható ID3 tag kezelő program amivel számos olyan extra információt lehet integrálni amivel […]
 • 1X-Ripper 19.002019-06-05 1X-Ripper 19.00 (0)
  Az 1X-Ripper műsoros adathordozókról történő egyszerű biztonsági mentések, rippelés, másolási feladatok végrehajtására alkalmas […]
 • Metatogger 7.2.2.12022-07-03 Metatogger 7.2.2.1 (0)
  A Metatogger egy MP3, OGG, AAC, WMA, M4A, FLAC audió fájlformátumok esetén használható ID3 tag szerkesztő. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Zortam Mp3 Media Studio 29.652022-06-28 Zortam Mp3 Media Studio 29.65 (4)
  A Zortam Mp3 Media Studio egy valódi zene mindenes szoftver ami automatikusan felkutatja az audió fájlokat. Az alábbi Free alkalmazás […]