CloneBD 1.2.8.1

A CloneBD nevű alkalmazással minimális szaktudás mellett tudsz meglévő DVD lemezeidről biztonsági mentést készíteni ami Blu-ray minőségben érhető el. A rippelésen kívül egy munkameneten belül konvertálni is lehet. ISO támogatás, Magyar nyelv jellemzi.

A műsoros DVD lemezeken található tartalmak egyre nagyobb felbontást teszek elérhetővé, ez akár Blu-ray minőséget is jelenhet. Ha egy korábban saját magunk összeállított ilyen jellegű adathordozóról szeretnénk egyszerűen biztonsági mentést készíteni, mielőtt az olvashatatlanná válik, erre egy olyan alkalmazásra lesz szükség ami ezt minőségromlás nélkül tudja megvalósítani. Pontosan ilyen a CloneBD nevű program.

Előnynek tekinthető az esetében, hogy kifejezetten az egyszerűségre koncentrál, hátrány a korlátolt felhasználási terület, illetve az a tény, hogy ingyenesen csak időkorlátos formában vehető igénybe. Természetesen egyszerűbb feladatokhoz, illetve otthoni felhasználáshoz beváltja a kívánt elvárásokat.

A CloneBD a néhány alapvető információt igénylő telepítését követően, egy igen célratörő modern, átlátható felhasználói felület fogad, ahol valóban csak azok a legfontosabb funkciók fedezhetőek fel, amik szükségesek.

A CloneBD vezérlőszerveit és lehetőségeit tekintve három fő funkciót biztosít. Vagy ISO fájlok megnyitását, átalakítását, a gépbe helyezett Blu-ray adathordozók egy menetes mentését, vagy pedig, a már korábban mentett, vagy összeállított multimédiás tartalmak aszisztálását. Mentéskor maga a felhasználó döntheti el, hogy egy adott Blu-ray lemez teljes tartalmát menti e le vagy csak meghatározott részt belőle.

Mivel a videók formátuma sokszor problémát tud jelenteni, a CloneBD ebben is tud segítséget nyújtani konvertálás formájában. Itt MKV, MP4 formátum támogatott. Amit még meg kell jegyezni a CloneBD-ről, hogy másolásvédett lemezeket nem tud kezelni, erre más megoldást kell választani.

Alternatívájaként használható még a CloneDVD vagy a CloneBuddy ami fejlettebb szolgáltatásokat is biztosít akár a régiókódok kezeléséhez is.

A CloneBD egy speciális alkalmazás, amivel Blu-ray adathordozókat tudsz rippelni, alkalmas még konvertálási feladatokhoz is. Kezeli az ISO fájlokat is. Ha az egyszerűség fontos a számodra, mindenképp rá van szükséged. Magyar nyelven futtatható.

CloneBD

CloneBD összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CloneBD
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
69,00 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AnyBurn 5.12020-10-29 AnyBurn 5.1 (0)
  Az AnyBurn adatlemezek és egyéb multimédiás tartalmak CD/DVD lemezre való égetésében segédkezik a számunkra, egyszerű felület […]
 • Ashampoo Burning Studio 21.6.12020-06-27 Ashampoo Burning Studio 21.6.1 (0)
  Az Ashampoo Burning Studio ideális eszköz arra hogy létre tudjunk hozni műsoros DVD lemezeket, de nem áll tőle messze a rippelés […]
 • InfraRecorder 0.53.0.02018-08-19 InfraRecorder 0.53.0.0 (0)
  Az InfraRecorder egy igen nagy népszerűségnek örvendő Magyar nyelven is használható CD/DVD író alkalmazás. Ez a Free alkalmazás […]
 • Virtual CloneDrive 5.5.0.02016-01-15 Virtual CloneDrive 5.5.0.0 (0)
  A Virtual CloneDrive segítségével összesen 15 darab virtuális CD/DVD meghajtót tudunk létrehozni. Free alkalmazás formájában […]
 • Ashampoo Burning Studio Pro 16.0.4.4 (4510)2015-12-17 Ashampoo Burning Studio Pro 16.0.4.4 (4510) (0)
  Az Ashampoo Burning Studio Pro Adatlemezek, multimédiás tartalmak archiválására ideális Prémium szoftver. Az ingyenes írószoftverhez […]