Blu-ray másoló - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Blu-ray másoló

 • Az Ashampoo Burning Studio ideális eszköz arra hogy létre tudjunk hozni műsoros DVD lemezeket, de nem áll tőle messze a rippelés lehetősége sem, ez egy ingyenes író szoftver. Támogatja a többször is felhasználható adathordozókat, biztonsági mentésekhez, egyszerű azonnali könnyed használat formájában. Magyar nyelv. 

  Ashampoo Burning Studio 1.24.13

  Az Ashampoo Burning Studio ideális eszköz arra hogy létre tudjunk hozni műsoros DVD lemezeket, de nem áll tőle messze a rippelés lehetősége sem, ez egy ingyenes író szoftver. Támogatja a többször is felhasználható adathordozókat, biztonsági mentésekhez, egyszerű azonnali könnyed használat formájában. Magyar nyelv. 

  olvasd tovább...

 • A CloneBD nevű alkalmazással minimális szaktudás mellett tudsz meglévő DVD lemezeidről biztonsági mentést készíteni ami Blu-ray minőségben érhető el. A rippelésen kívül egy munkameneten belül konvertálni is lehet. ISO támogatás, Magyar nyelv jellemzi.

  CloneBD 1.3.10

  A CloneBD nevű alkalmazással minimális szaktudás mellett tudsz meglévő DVD lemezeidről biztonsági mentést készíteni ami Blu-ray minőségben érhető el. A rippelésen kívül egy munkameneten belül konvertálni is lehet. ISO támogatás, Magyar nyelv jellemzi.

  olvasd tovább...

 • Az Ashampoo Burning Studio Pro Adatlemezek, multimédiás tartalmak archiválására ideális Prémium szoftver. Az ingyenes írószoftverhez képest sokkal több funkciót biztosít.

  Ashampoo Burning Studio Pro 16.0.4.4 (4510)

  Az Ashampoo Burning Studio Pro Adatlemezek, multimédiás tartalmak archiválására ideális Prémium szoftver. Az ingyenes írószoftverhez képest sokkal több funkciót biztosít.

  olvasd tovább...