CD/DVD

CloneCD 5.3.2.0

A CloneCD nevű alkalmazással komplett CD-k tartalmát tudod minőségromlás nélkül másolni, ideális biztonsági mentések készítésére azokról. A másoláson kívül az újraírható adathordozók törlését is végre tudja hajtani. Magyar nyelvi támogatással.

A műsoros CD adathordozók egyik legnagyobb hátránya, hogy ki vannak téve a fizikai behatásoknak, könnyen karcolódnak, így nehezen, vagy olvashatatlanná válnak. Erre nyújthat megoldást a CloneCD ami az azokról való biztonsági mentés készítését teszi lehetővé.

Sok opciót nem tartalmaz, így kedvez azok számára is akik kevésbé hozzáértők ezen a területen.

 Maga a telepítés igen egyszerű, valódi három kattintásos lépéssel túl is lehetünk az egészen. A folyamat végén egy rendkívül egyszerű, magáért beszélő menüvel ellátott kezelőfelületet kapunk, ami Magyar nyelven kínálja fel a számunkra az egyes opciókat. Alapvetően négy fő funkciót találunk rajta.

 Az első esetén, lehetőségünk van beleolvasni lemezkép fájlokba, a másodiknál, kiírhatunk lemezképfájlokból meghatározott részeket.

Talán a harmadik funkció a legfontosabb hisz itt adódik arra mód hogy komplett lemezeket másoljunk át. Ha olyan CD-vel van dolgunk ami olyan adatok találhatóak amit már nem használunk semmire törölhetjük azt teljes mértékben, tehát vele újrahasznosíthatóak a többször felhasználható lemezek.

 Sajnos a CloneCD fizetős szoftver amit ingyenesen 21 napig használhatunk úgynevezett kiértékelési módban. Ha ez letelik regisztrálnunk kell. Arra azért mindenkinek felhívjuk a figyelmét, hogy szerzői jog védelem alatt álló tartalmak sokszorosítását a törvény bünteti, erről az alkalmazás is tájékoztat az indulását követően.

A CloneCD talán az egyik leghatékonyabb eszköz, hogy meglévő, korábban összeállított műsoros adathordozóidról mentést tudj készíteni néhány lépésben. Magyar nyelven futtatható.

CloneCD

 CloneCD Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
CloneCD
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
31,20 EUR Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CloneBD 1.3.102024-02-13 CloneBD 1.3.10 (0)
  A CloneBD nevű alkalmazással minimális szaktudás mellett tudsz meglévő DVD lemezeidről biztonsági mentést készíteni ami Blu-ray […]
 • CloneBuddy 3.7.0.62015-05-24 CloneBuddy 3.7.0.6 (0)
  A CloneBuddy nevű szoftver segítségével biztonsági mentést tudsz készíteni a CD/DVD adathordozóidon található tartalmakról. Ez a Free […]
 • CDBurnerXP 4.5.8.71282023-09-13 CDBurnerXP 4.5.8.7128 (0)
  A CDBurnerXP egy remek, könnyen kezelhető CD/DVD író alkalmazás ami ideális adatlemezek készítéséhez, de attól sem riad vissza hogy […]
 • CloneDVD 7.0.0.152023-09-13 CloneDVD 7.0.0.15 (0)
  A CloneDVD segítségével néhány kattintással tudunk komplett DVD-k tartalmát átmásolni az eredetivel megegyező formában. A DVD […]
 • Soft4Boost DVD Cloner 6.8.72020-04-19 Soft4Boost DVD Cloner 6.8.7 (0)
  A Soft4Boost DVD Cloner nevű alkalmazással könnyedén Rippelni tudod a korábban összeállított műsoros DVD lemezeidet a számítógépedre. […]

Szólj hozzá