Konvertáló programok

SSuite Office – Wave Ripper 3.0

Az SSuite Office – Wave Ripper hatékony megoldást biztosít annak az érdekében, hogy meglévő műsoros CD lemezeidről biztonsági mentést tudj készíteni, vagyis Rippelni tudd annak tartalmát. Egy feladat alatt konvertálást is végre lehet hajtani, a végeredményt MP3, OGG, Wave formátumban tudja elmenteni. Teljesen ingyenes, vagyis Free alkalmazásként használhatod.

Ha korábban összeállítottál egy műsoros CD lemezt, az idővel karcos lett, esetleg több példányt szeretnél abból készíteni, előtte mindenképp a PC merevlemezére kell azt menteni. Ebben támogat a SSuite Office – Wave Ripper, ami gyors, minőségromlás nélküli eredményt biztosít.

A szoftver kis méretű, kevés helyen is elfér, gazdaságosan bánik az erőforrásokkal. Az SSuite Office – Wave Ripper letöltése és telepítése után, az első indítás alkalmával egy igen jól megtervezett, áttekinthető kezelőfelület várja a kipróbálókat, ahol gyakorlatilag néhány lépés szükséges a szóban forgó műveletsor végrehajtásához.

A használata során csak annyit kell tenned, hogy a kezelőfelületén betallózod azt az adathordozót, amit rippelni szeretnél, majd az alapvető konfigurációs lépések végrehajtása után gyors eredményt lehet elérni. Mivel az így kapott fájlok kimeneti formátuma sokszor eszköztől, vagy lejátszó programtól függően problémákat is tud okozni, igen hasznos, hogy konvertálni is lehet egy feladaton belül. Mentési formátumként választhatsz MP3, OGG, Wave formátumot.

Az egyéb opciók részeként megváltoztatható a mentési útvonal, külön névvel látható el, ha több fejezetből áll kiválasztható, hogy melyikre tartasz igényt.

Alternatív megfelelőjeként használhatod még a CDRoller, vagy az igen nagy tudással rendelkező EZ CD Audio Converter nevű programot.

Az SSuite Office – Wave Ripper segítségével néhány lépésben tudod lementeni a műsoros CD lemezeiden tárolt zenei fájlokat, egy feladaton belül a kimeneti formátum is megváltoztatható mivel konvertáláshoz is megfelelő. Teljesen ingyenesen használható.

SSuite Office - Wave Ripper

SSuite Office – Wave Ripper Összefoglaló:

 • Műsoros CD lemezek rippeléséhez
 • egyszerű használat
 • konvertálás
 • áttekinthető kezelőfelület
 • alapvető beállítást igényel csak
 • MP3, OGG, Wave támogatás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.ssuitesoft.com/waveripper.htm

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
SSuite Office - Wave Ripper
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 1X-Ripper 23.002023-01-07 1X-Ripper 23.00 (0)
  Az 1X-Ripper műsoros adathordozókról történő egyszerű biztonsági mentések, rippelés, másolási feladatok végrehajtására alkalmas […]
 • CDex 2.242020-08-12 CDex 2.24 (0)
  A CDex egy multimédiás tartalmak rippelésére ideális eszköz ami tud közvetlenül konvertálni is. Az alábbi Free alkalmazás beépített […]
 • FreeRIP 5.1.0.12016-04-28 FreeRIP 5.1.0.1 (0)
  FreeRIP egy szabadon felhasználható konvertáló és rippelő szoftver, ideális zenei CD-k lementésére. Az alábbi Free alkalmazás számos […]
 • MediaMonkey Portable 4.1.1.17032015-03-03 MediaMonkey Portable 4.1.1.1703 (0)
  A MediaMonkey Portable széleskörű funkcionalitással rendelkező zenelejátszó Free alkalmazás, ami tud még kategorizálni, […]
 • Shutter Encoder 18.22024-06-12 Shutter Encoder 18.2 (0)
  A Shutter Encoder egy ígéretes multimédiás program ami a tartalmak egyéni szerkesztéséhez konvertálásához, illetve az azok […]

Szólj hozzá