CD/DVD

Express Burn 12.00

Az Express Burn segítségével audió, videó, és adatlemezek létrehozására van lehetőségünk. A különlegessége hogy Blu-ray adathordozók gyártása esetén is maximális segítséget nyújt. ISO-t is tud készíteni, ahol rengeteg jobbnál jobb eszköz áll ehhez rendelkezésre. Kiváló CD/DVD író program.

Egy remek íróalkalmazás ami felhasználási területnek megfelelően profilos elrendezéssel biztosítja a megfelelő funkciókat, így könnyen tudunk navigálni ezáltal kezdők számára sem jelenthet problémát annak felhasználása.

 Az Express Burn ideális hogy létre tudj hozni ISO fájlokat, azokat vele lemezre is írhatjuk. Meglévők közvetlen átmásolására szintén megfelelő. Az adatlemezek készítésén felül természetesen teljes mértékben szolgálja ki multimédiás igényeinket, legyen az audió állomány vagy film. Az Express Burn kezelőfelülete igen hatékonyra, áttekinthetőre sikeredett, ahol az egyes funkciók az adott feladatkörnek megfelelően lettek kategorizálva, így nem tekinthető hátránynak, hogy Magyar nyelven sajnos nem tud.

A szoftver, vagyis az Express Burn installálása igen gyors, pár kattintásból áll, aminek a végeztével azonnal munkára is fogható.

Áttekintés, mit is tud a Express Burn

Az egyik leghatékonyabb írószoftver a Express Burn, kétség kívül a leggyorsabbak közzé sorolható. Videók illetve audió állományok esetén némi konfigurációhoz is hozzáférhetünk, videók esetén kép normát választhatunk (PAL, NTSC), természetesen minőségromlás nélkül készíthetünk Blu-ray lemezeket. Az Express Burn egyik különlegessége, hogy kevert tartalmakat is össze lehet állítani, itt akár Blu-ray lemezt adatlemez formájában is lehet készíteni.

Zenei állományok összeállításakor könnyen válogathatjuk össze anyagainkat, már meglévő műsoros adathordozóinkat is átmásolhatjuk legyen az akár műsoros DVD. Audió CD-k készítéséhez kiváló segítséget nyújt az Express Burn, akár közvetlenül állíthatóak össze MP3 lemezek.

Az NCH Suite opció alatt további letölthető szoftverekhez férhetünk hozzá.

Összességében nézve az Express Burn egy teljes körű CD/DVD író szoftver ami multimédiás tartalmakhoz, adatlemezekhez illetve ISO fájlokhoz is megfelelő, tud tartalmakat közvetlenül másolni, ISO-kat készíteni. Mivel tekintélyes tudás jellemzi, mindenképp érdemes kipróbálni. 

Express Burn képgaléria:

Express Burn

Express Burn összefoglaló:

 • CD/DVD  író alkalmazás
 • Blu-ray adathordozó támogatás
 • adat Blu-ray lemez gyártás
 • adatlemezekhez
 • beépített varázslófelület
 • Audió író
 • ISO készítő funkció
 • Angol nyelv
 • ingyenesen funkciókorlátozással vehető igénybe ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://www.nch.com.au/burn/
Express Burn letöltés

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Express Burn
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 24,50
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Gold Burn 7.92021-12-30 Gold Burn 7.9 (0)
  A Gold Burn egy Blu-ray adathordozókhoz is hatékony CD/DVD író program amivel audió, videó, ISO tartalmakat lehet lemezre írni. A […]
 • Burn4Free 9.8.0.02015-11-24 Burn4Free 9.8.0.0 (0)
  A Burn4Free egy kis méretű de igen remek írási segédlet ami inkább elsősorban audió tartalmakhoz lehet hasznos. Természetesen ez a […]
 • BurnAware Free 17.92024-06-27 BurnAware Free 17.9 (0)
  A BurnAware Free otthoni felhasználás esetén teljesen ingyen használható profi CD/DVD író program. Adatlemezekhez és Blu-Ray […]
 • AnyBurn Portable 6.12024-03-29 AnyBurn Portable 6.1 (0)
  Az AnyBurn Portable egy ingyenesen letölthető és Free alkalmazás formájában futtatható CD/DVD író szoftver ami támogatja a Blu-ray […]
 • gBurner 5.52024-03-26 gBurner 5.5 (0)
  A gBurner egy több akár haladó ismerettel rendelkező felhasználók számára is hatékony szolgáltatásokkal használható CD/DVD író […]

Szólj hozzá