Böngészők

UC Browser 5.6.13927.1005

Az UC Browser egy gyors, széleskörűen konfigurálható rengeteg hasznos funkciót tartogató böngésző. Ez a Free alkalmazás tud szinkronizálni mobilos eszközökkel, címsora keresésekre is használható, kiegészítőkkel bővíthető. Igén esetén egy kattintással lehet kernelt választani. Itt Chromium, vagy Internet Explorer áll rendelkezésre.

Böngésző választásakor számos szempontot érdemes figyelembe venni, nem csak a biztonságos használatot, de a sebesség is fontos szempont, nem is beszélve a funkcionalitásról. Ezeket mind próbálja egyetlen felületen ötvözni az UC Browser, ami a lehetőségeit tekintve nagy hasonlóságot mutat a Google Chrome megoldásával.

Áttekintés:

Az UC Browser telepítésekor lehetőség van arra hogy alapértelmezetté tegyük, illetve egyedi elérési útvonalat adjunk meg. Különlegessége hogy szinte egy kattintással beüzemelhető, ami után csak a legalapvetőbb beállítások áttekintésére és azok módosítására van szükség.

Az UC Browser amiben mindenképp kiemelkedik a hasonló böngészőktől az, hogy manuálisan, bármikor kernelt lehet váltani, ez feladattól, megjelenéstől függően lehet hasznos.

Ha esetleg mobilon is őt használod, könnyen össze lehet azokat kapcsolni, így azok szinkronizálhatóvá válnak.

Mint a nagyobb böngészők, vele is indíthatóak privát munkamenetek, ekkor az előzmények nem kerülnek mentésre, az adott ablak bezárása után az aktuális munkamenet törlésre kerül.

Az UC Browser speciális vezérlést is lehetővé tesz, egér, illetve billentyűkombinációs parancsok is hozzárendelhetőek adott feladatokhoz. Ha esetleg több funkcióra tartasz igényt, további kiegészítők is hozzáadhatóak. A számodra fontosabbnak ítélt weboldalakat bármikor hozzá lehet adni a kedvencekhez, sőt, le is tölthetőek későbbre, offline módban való megtekintéshez.

Alternatív megfelelőjeként a Chromodo használható, ami már alapértelmezetten rengeteg hasznos kiegészítővel el van látva, tud videókat letölteni, reklámokat blokkolni. Nagyobb hangsúlyt fektet a biztonságra. 64 Bites operációs rendszerekre a Waterfox-ot érdemes választani.

Az UC Browser egy kettős motort is biztosító különleges böngésző, ami mobilos változatokkal tud szinkronizálni, speciális vezérlési parancsokat, weboldal letöltési opciókat, inkognitó módot is tartalmaz.

UC Browser

UC Browser összefoglaló:

 • Szinkronizálható böngésző
 • rengeteg speciális beállítás
 • egér, billentyűparancsos vezérlés
 • választható kernel
 • weboldalak letöltése
 • pluginokkal bővíthető funkciók
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.ucweb.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UC Browser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Iridium Portable 2022.04.1002022-05-16 Iridium Portable 2022.04.100 (0)
  Az Iridium Portable egy Magyar nyelvű, telepítés nélkül használható ingyenes, biztonságos böngésző program. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Polarity Browser Portable 10.0.32021-01-04 Polarity Browser Portable 10.0.3 (0)
  A Polarity Browser Portable a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Chrome, Webkit motorral. A program kinézetét témákkal […]
 • Sushi Browser 0.32.02020-10-06 Sushi Browser 0.32.0 (0)
  A Sushi Browser egy Chrome alapú multi panel elrendezéssel bíró modern böngésző. A szoftver az összes fontosabb kényelmi funkciót […]
 • 7 Star Browser 1.45.0.4152016-01-31 7 Star Browser 1.45.0.415 (0)
  A 7 Star Browser egy egyszerű, hatékony és gyors böngészőmotor ami kifejezetten az egyszerűségre koncentrál. Ez a Free alkalmazás […]
 • Chromium 127.6509.02024-05-29 Chromium 127.6509.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]

1 megjegyzés

teebee 2015-11-21 at 16:07

Honnan lehet hozzá kiegészítőket letölteni?

Válasz

Szólj hozzá