UC Browser 5.6.13927.1005

Az UC Browser egy gyors, széleskörűen konfigurálható rengeteg hasznos funkciót tartogató böngésző. Ez a Free alkalmazás tud szinkronizálni mobilos eszközökkel, címsora keresésekre is használható, kiegészítőkkel bővíthető. Igén esetén egy kattintással lehet kernelt választani. Itt Chromium, vagy Internet Explorer áll rendelkezésre.

Böngésző választásakor számos szempontot érdemes figyelembe venni, nem csak a biztonságos használatot, de a sebesség is fontos szempont, nem is beszélve a funkcionalitásról. Ezeket mind próbálja egyetlen felületen ötvözni az UC Browser, ami a lehetőségeit tekintve nagy hasonlóságot mutat a Google Chrome megoldásával.

Áttekintés:

Az UC Browser telepítésekor lehetőség van arra hogy alapértelmezetté tegyük, illetve egyedi elérési útvonalat adjunk meg. Különlegessége hogy szinte egy kattintással beüzemelhető, ami után csak a legalapvetőbb beállítások áttekintésére és azok módosítására van szükség.

Az UC Browser amiben mindenképp kiemelkedik a hasonló böngészőktől az, hogy manuálisan, bármikor kernelt lehet váltani, ez feladattól, megjelenéstől függően lehet hasznos.

Ha esetleg mobilon is őt használod, könnyen össze lehet azokat kapcsolni, így azok szinkronizálhatóvá válnak.

Mint a nagyobb böngészők, vele is indíthatóak privát munkamenetek, ekkor az előzmények nem kerülnek mentésre, az adott ablak bezárása után az aktuális munkamenet törlésre kerül.

Az UC Browser speciális vezérlést is lehetővé tesz, egér, illetve billentyűkombinációs parancsok is hozzárendelhetőek adott feladatokhoz. Ha esetleg több funkcióra tartasz igényt, további kiegészítők is hozzáadhatóak. A számodra fontosabbnak ítélt weboldalakat bármikor hozzá lehet adni a kedvencekhez, sőt, le is tölthetőek későbbre, offline módban való megtekintéshez.

Alternatív megfelelőjeként a Chromodo használható, ami már alapértelmezetten rengeteg hasznos kiegészítővel el van látva, tud videókat letölteni, reklámokat blokkolni. Nagyobb hangsúlyt fektet a biztonságra. 64 Bites operációs rendszerekre a Waterfox-ot érdemes választani.

Az UC Browser egy kettős motort is biztosító különleges böngésző, ami mobilos változatokkal tud szinkronizálni, speciális vezérlési parancsokat, weboldal letöltési opciókat, inkognitó módot is tartalmaz.

UC Browser

UC Browser összefoglaló:

 • Szinkronizálható böngésző
 • rengeteg speciális beállítás
 • egér, billentyűparancsos vezérlés
 • választható kernel
 • weboldalak letöltése
 • pluginokkal bővíthető funkciók
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.ucweb.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
UC Browser
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • 7 Star Browser 1.45.0.4152016-01-31 7 Star Browser 1.45.0.415 (0)
  A 7 Star Browser egy egyszerű, hatékony és gyors böngészőmotor ami kifejezetten az egyszerűségre koncentrál. Ez a Free alkalmazás […]
 • Sushi Browser 0.7.02017-10-17 Sushi Browser 0.7.0 (0)
  A Sushi Browser egy Chrome alapú multi panel elrendezéssel bíró modern böngésző. A szoftver az összes fontosabb kényelmi funkciót […]
 • UC Browser For Android2015-09-01 UC Browser For Android (0)
  Az UC Browser For Android egy gyors, megbízható, remekül konfigurálható böngésző mobilra. Biztosít inkognitó módot, fejlett letöltés […]
 • Epic Privacy Browser 55.0.2661.752016-12-04 Epic Privacy Browser 55.0.2661.75 (0)
  Az Epic Privacy Browser egy biztonságos, gyors, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző, ami Chromium alapon fut. Az alábbi Free […]
 • Slimjet 15.1.5.02017-10-10 Slimjet 15.1.5.0 (0)
  A Slimjet egy kis méretű rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Tud szinkronizálni, a Youtube-ról videókat letölteni, a […]