Firefox Hybrid 49.0.1

A Firefox Hybrid egy továbbfejlesztett, rengeteg kényelmi funkciót biztosító, könnyen kezelhető böngésző. Az alábbi Free alkalmazás tud szinkronizálni, támogatja az olvasó módot szöveges jellegű tartalmak eléréséhez, intelligens címsor, Privát munkameneteket, rengeteg téma, kiegészítő jellemzi.

Az alábbi böngésző a népszerű program továbbfejlesztett kiadása, ami funkcionálisan és kinézetben azonos lehetőségeket biztosít a kiindulási alappal. A Firefox Hybrid szükség esetén beszerezhető hordozható változatban is.

A Firefox Hybrid letöltése után az első indítás alkalmával, egy egyedi kezelőfelület fogad, ahol eldöntheted, hogy milyen módban induljon el. Mint korábban említettük, az alkalmazás kinézetben és funkcionálisan azonos lehetőségeket biztosít a kiindulási alappal, így azok számára nem fog komolyabb meglepetést okozni, akik használták a Mozilla Firefox böngészőjét.

Az alábbi böngészőmotor, tud szinkronizálni, a rendszeresebben meglátogatott oldalak listáját kedvencekhez lehet adni. Számos olyan beállításhoz lehet hozzáférni, amivel teljes mértékben testre lehet szabni.

A Firefox Hybrid biztosít egy úgymond olvasó módot, ez elsősorban akkor lehet hasznos, ha egy olyan oldalt látogattál meg, ami szöveges jellegű tartalommal, bír.

Ezt a funkciót egyetlen kattintással lehet aktiválni.

A címsorát egyaránt fel lehet használni oldal címek begépelésére, illetve kulcsszó alapján történő kifejezések keresésére. A beállításoknál konfigurálható, hogy megjegyezze e a korábbi előzményeket, megváltoztatható az alapértelmezett keresőmotor, illetve a lementett fájlok közvetlen elérési útvonala.

A kinézetét, témákkal lehet megváltoztatni, míg funkcionálisan bővítményekkel lehet tovább fejleszteni.

Sajnos az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelven nem használható. Ezt a negatívumot, teljes mértékben ellensúlyozza a gyors oldal betöltődés és a biztonságos futtatási lehetőség.

A Firefox Hybrid alternatívájaként használhatod helyette a Waterfox, vagy a Slimjet böngészőjét, az utóbbi, YouTube letöltő funkciót is biztosít. Az Epic Privacy Browser inkább a biztonságosabb használatra koncentrál.

A Firefox Hybrid egy telepítés nélkül is használható, olvasó módot, privát munkamenetet támogató, gyors biztonságos böngésző. Funkcionálisan közel azonos opciókat biztosít a kiindulási alappal.

Firefox Hybrid

Firefox Hybrid Összefoglaló:

 • Firefox alapon futó böngésző
 • Privát munkamenetek támogatása
 • szinkronizálási lehetőségek
 • intelligens címsor
 • skin, kiegészítők támogatása
 • biztonságos használati lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://xetbox.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Firefox Hybrid
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mozilla Firefox 94.0.22021-11-18 Mozilla Firefox 94.0.2 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]
 • Cent Browser 4.3.9.2102020-11-24 Cent Browser 4.3.9.210 (0)
  A Cent Browser egy egyszerű, letisztult, gyors böngészést lehetővé tevő program, ami a Chrome alapjaira építkezik. Ez a Free […]
 • Avira Scout 17.1.2924.23442017-03-21 Avira Scout 17.1.2924.2344 (0)
  Az Avira Scout egy Chrome alapon futó rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás a használata során a […]
 • Firefox For Android2013-11-04 Firefox For Android (0)
  Használd a népszerű böngésző mobilos változatát ami funkcionálisan éppolyan széleskörű mint a számítógépes változata. Ez a kiadás […]
 • Safari 5.1.72013-09-05 Safari 5.1.7 (0)
  A Safari egy rendkívül kis erőforrás igénnyel rendelkező biztonságos böngésző ami kellő sebességgel képes betölteni a minket érdeklő […]