Széles körű funkciófelhozatallal rendelkező irodai szoftver PDF fájlokhoz, Icecream PDF Editor

A PDF dokumentum fájlok elterjedtségének az okáról ma már nem érdemes ódákat regélni mivel szinte bárki olvashatott ilyen kiterjesztésben tartalmakat. Az viszont már ritkább hogy egy átlag felhasználó készíteni is szeretne, de ha ez mégis így van, akkor itt az Icecream PDF Editor. Kiváló funkció támogatással rendelkezik.

Tudásban tartalmazza azokat a funkciókat amiket bármely hasonló szoftvernél igénybe vettünk, ilyen a szabad szövegformázás, rengeteg speciális objektum kiválasztásának a lehetősége, rajzeszközök, illetve a multimédiás fájlok beillesztése a megkezdett projekthez. Az Icecream PDF Editor felhasználói felületét remek megtervezéssel hozták létre, ahol a funkciók nem lettek összezsúfolva azért hogy ki lehessen választani a megfelelő pillanatban.

PDF fájlok szerkesztése, az azok megtekintése

Az Icecream PDF Editor értelemszerűen nem csak szerkesztésre használható, hanem abban a szituációban is az egyik legjobb irodai szoftver, ha csak meg szeretnénk tekinteni PDF fájlokat. Az azok rugalmas megtekintéséhez, olvasásukhoz, az érzékenyebb részek felnagyításához fontos eszközök maradéktalan jelenléte mellett.

Ha azt ki kell nyomtatni, egyetlen parancs kiadásával ez is megtehető a szükséges méretezéssel. Ha egy ingyenes programot szeretnél a PDF fájljaid megtekintésére, illetve az azok módosításukhoz, mindenképp érdemes kipróbálni mivel a kialakítása révén az átlagfelhasználókat veszi alapnak.

Icecream PDF Editor – PDF kezelő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Széles körű funkciófelhozatallal rendelkező irodai szoftver PDF fájlokhoz, Icecream PDF Editor
Szerző
Leírás
Profi PDF kezelő program amivel rengeteg feladatot el lehet végezni: Icecream PDF Editor

Kapcsolódó szoftverek