SlimPDF Reader 2.0.10

A SlimPDF Reader egy ingyenes irodai program amivel PDF fájlokat lehet megtekinteni, illetve a hozzájuk tartozó feladatok végezhetőek el. Támogatott a több oldalas dokumentum fájlok, azonnal kinyomtathatóak, egyéb plusz eszközöket is használhatunk még hozzá. Nagyíthatjuk, képlopásokat hozhatunk létre, forgatható, tükrözhető több példányban sokszorosítható ha esetleg szükséges. Free alkalmazás.

Valóban csekély erőforrással rendelkező irodai megoldás amivel PDF fájlokat lehet megnyitni, illetve azokat a kívánt módszerrel olvasni, kezelni. A SlimPDF Reader megoldásában található funkciók minden felhasználónak a szükséges PDF fájl kezelési eszközöket biztosítja.

A SlimPDF Reader letöltése, telepítése után meg is lehet nyitni a számítógépen található dokumentum fájlt ha az PDF fájlformátum.

Egyetlen indítófelülettel rendelkezik ahol minden integrált szolgáltatás felfedezhető, a beállítások, illetve a dokumentum fájlon belüli navigációhoz szükséges eszközök formájában. A szoftver csak akkor lehet jó választás ha a leginkább elterjedt funkciókat akarjuk csak használni.

Itt mind kipróbálható ha egy korszerű szoftverrel akarjuk a dokumentum fájlokat áttekinteni. A felhasználói felülethez tartozó megjelenítés beállításokat skinekkel lehet módosítani.

A kiválasztható funkciók között a SlimPDF Reader tartalmaz dokumentum fájlok forgatásához létrehozott navigációs eszközt, nagyítható, kinyomtatható, másolható, kijelölhető adott részlet, képlopás, több oldalas fájlok közötti lapozáshoz fontos eszközzel. Ezek a funkciók csak a tartalom megtekintéséhez használható fel, ha azokat szerkeszteni is kell, a fejlesztői oldalról további szoftvereket lehet hozzá beszerezni, azokat a program felhasználói felületéről is letölthető, konvertálót, saját fájlok létrehozásához, digitális aláírások hozzáadásához kiegészítők, programok formájában.

A SlimPDF Reader irodai megoldását érdemes használni mivel rengeteg ígéretes tulajdonságot elmondhatunk róla, ilyen a minimális erőforrás igény, illetve a hatékonyan integrált navigációs eszközök.

PDF fájl megjelenítő a Soda PDF Free, illetve a SumatraPDF nevű program, kipróbálhatóak esetleg mint alternatív Windows szoftverek.

A SlimPDF Reader egy szabadon közzétett PDF fájl megjelenítő szoftver amivel a tartalmat ki lehet nyomtatni, nagyítani, könnyen navigálható a több oldalas dokumentum, beépített keresővel meghatározott szöveg részek felkutatásához.

SlimPDF Reader

SlimPDF Reader Összefoglaló:

 • PDF megjelenítő szoftver
 • kereső eszközzel
 • skinezhető felhasználói indítópult
 • képlopó kiegészítő
 • több oldalas fájlokhoz
 • csekély erőforrás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
SlimPDF Reader
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Foxit Reader 11.1.02021-10-13 Foxit Reader 11.1.0 (0)
  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis […]
 • Free PDF Reader 1.1.32016-08-16 Free PDF Reader 1.1.3 (0)
  A Free PDF Reader segítségével rugalmas formában nyithatod meg a PDF kiterjesztéssel bíró fájljaidat, olvasás céljából. A szoftver […]
 • Adobe Reader 11.02013-09-11 Adobe Reader 11.0 (0)
  Az Adobe Reader szoftvere PDF formátumban található szöveges dokumentumok kezelésére használható fel igen széleskörűen, biztosítja a […]
 • SumatraPDF 3.3.32021-07-21 SumatraPDF 3.3.3 (0)
  A SumatraPDF segítségével a szóban forgó formátummal rendelkező dokumentumokat tudjuk megnyitni. Nem csak hogy ingyenesen […]
 • Sumatra PDF Portable 3.3.32021-07-21 Sumatra PDF Portable 3.3.3 (0)
  A Sumatra PDF Portable segítségével PDF dokumentumok megnyitására, azok megtekintésére adódik lehetőség úgy hogy azt nem kell […]