Free PDF Reader 1.1.3

A Free PDF Reader segítségével rugalmas formában nyithatod meg a PDF kiterjesztéssel bíró fájljaidat, olvasás céljából. A szoftver segítségével szükség esetén azokat ki is tudod nyomtatni. Egyszerűen használható, Free alkalmazás formájában futtathatod.

Kis méretű, könnyen kezelhető, minimális erőforrás igénnyel bíró PDF fájlok olvasására alkalmas szoftver a Free PDF Reader. A lehetőségeit tekintve a hasonló jellegű szoftverekkel összehasonlítva a középmezőnybe sorolható. Modern kinézettel biztosított.

A Free PDF Reader letöltése után a telepítés befejeztével igény esetén egy ikont is létre lehet hozni az asztalon, vele azonnal indíthatóvá válik a program. A szoftver, mint korábban említettük a kornak megfelelő, modern megjelenéssel jellemezhető, ahol az összes fontosabb navigációs szerv biztosított.

A Free PDF Reader PDF fájlok megnyitását a szokásos betallózásos módszerrel lehet kivitelezni. Azon számos kényelmi funkció megtalálható. Több oldalas PDF fájloknál az egyes oldalak között könnyedén lehet lapozni, adott részleteket ki lehet nagyítani, de ha egyszerűen arra lenne szükség, hogy azt elforgasd, természetesen erre is szolgáltat opciókat.

A Free PDF Reader hivatalos oldaláról további alkalmazások letöltésével és azok telepítésével egyéb szolgáltatások is integrálhatóak hozzá, így a PDF fájlokat konvertálni is lehetséges vele. Felfedezhető még benne egy különleges funkció, ha fontosnak tartod képlopásokat is készíthetsz a megnyitott PDF fájl adott részéről.

Néhány fontosabb funkciójához billentyűkombinációs parancsok is hozzá vannak rendelve, kiemelhetőek adott szövegkörnyezetek. Vele a dokumentumot ki tudod nyomtatni, vagy el is küldheted E-mail-ben.

Attól eltekintve, hogy a program kizárólag a szóban forgó formátum megnyitására és annak a megtekintésére alkalmas, mindenképp érdemes kipróbálni mivel teljesen ingyenes.

Free megfelelőjeként használhatod még a SumatraPDF nevű programot, amiből telepítést nem igénylő változat is elérhető. A Foxit Reader megoldása már alapvetőbb szerkesztési feladatokat is támogat. Természetesen mindkét alternatíva igen népszerű a felhasználók körében.

A Free PDF Reader egy ingyenes, rugalmasan használható PDF olvasó program, ami a jól navigálhatóságra összpontosít. Beépített képlopó, nyomtatási lehetőség is támogatott.

Free PDF Reader

Free PDF Reader Összefoglaló:

 • PDF olvasó program
 • prémium változatban is elérhető
 • nyomtatási lehetőség
 • jól navigálható kezelőfelület
 • modern megjelenés
 • beépített képlopó
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.pdfzilla.com/free-pdf-reader.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free PDF Reader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SlimPDF Reader 2.0.102020-04-25 SlimPDF Reader 2.0.10 (0)
  A SlimPDF Reader egy ingyenes irodai program amivel PDF fájlokat lehet megtekinteni, illetve a hozzájuk tartozó feladatok végezhetőek […]
 • Foxit Reader 11.1.02021-10-13 Foxit Reader 11.1.0 (0)
  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis […]
 • Cool PDF Reader Portable 3.5.02021-03-07 Cool PDF Reader Portable 3.5.0 (0)
  A Cool PDF Reader Portable egy telepítés nélkül használható PDF fájlok megtekintésére tervezett program. Az alkalmazással a fájlok […]
 • Foxit Reader Portable 8.3.2.250132017-08-27 Foxit Reader Portable 8.3.2.25013 (0)
  A Foxit Reader Portable ideális hogy PDF kiterjesztéssel bíró tartalmaidat meg tudd tekinteni, szerkesztő funkciót is tartalmaz. Ezt […]
 • Altarsoft PDF Reader 1.22016-11-19 Altarsoft PDF Reader 1.2 (0)
  Az Altarsoft PDF Reader egy egyszerűen használható kifejezetten PDF fájlok megnyitására, megtekintésére, olvasására alkalmas program. […]