PDF

Free PDF Reader 1.2.0

A Free PDF Reader segítségével rugalmas formában nyithatod meg a PDF kiterjesztéssel bíró fájljaidat, olvasás céljából. A szoftver segítségével szükség esetén azokat ki is tudod nyomtatni. Egyszerűen használható, Free alkalmazás formájában futtathatod.

Kis méretű, könnyen kezelhető, minimális erőforrás igénnyel bíró PDF fájlok olvasására alkalmas szoftver a Free PDF Reader. A lehetőségeit tekintve a hasonló jellegű szoftverekkel összehasonlítva a középmezőnybe sorolható. Modern kinézettel biztosított.

A Free PDF Reader letöltése után a telepítés befejeztével igény esetén egy ikont is létre lehet hozni az asztalon, vele azonnal indíthatóvá válik a program. A szoftver, mint korábban említettük a kornak megfelelő, modern megjelenéssel jellemezhető, ahol az összes fontosabb navigációs szerv biztosított.

A Free PDF Reader PDF fájlok megnyitását a szokásos betallózásos módszerrel lehet kivitelezni. Azon számos kényelmi funkció megtalálható. Több oldalas PDF fájloknál az egyes oldalak között könnyedén lehet lapozni, adott részleteket ki lehet nagyítani, de ha egyszerűen arra lenne szükség, hogy azt elforgasd, természetesen erre is szolgáltat opciókat.

A Free PDF Reader hivatalos oldaláról további alkalmazások letöltésével és azok telepítésével egyéb szolgáltatások is integrálhatóak hozzá, így a PDF fájlokat konvertálni is lehetséges vele. Felfedezhető még benne egy különleges funkció, ha fontosnak tartod képlopásokat is készíthetsz a megnyitott PDF fájl adott részéről.

PDF irodai dokumentum ok megtekintéshez futtatható a Free PDF Reader

Néhány fontosabb funkciójához billentyűkombinációs parancsok is hozzá vannak rendelve, kiemelhetőek adott szövegkörnyezetek. Vele a dokumentumot ki tudod nyomtatni, vagy el is küldheted E-mail-ben.

Attól eltekintve, hogy a program kizárólag a szóban forgó formátum megnyitására és annak a megtekintésére alkalmas, mindenképp érdemes kipróbálni mivel teljesen ingyenes.

Free megfelelőjeként használhatod még a SumatraPDF nevű programot, amiből telepítést nem igénylő változat is elérhető. A Foxit Reader megoldása már alapvetőbb szerkesztési feladatokat is támogat. Természetesen mindkét alternatíva igen népszerű a felhasználók körében.

A Free PDF Reader egy ingyenes, rugalmasan használható PDF olvasó program, ami a jól navigálhatóságra összpontosít. Beépített képlopó, nyomtatási lehetőség is támogatott.

Free PDF Reader

Free PDF Reader Összefoglaló:

 • PDF olvasó program
 • prémium változatban is elérhető
 • nyomtatási lehetőség
 • jól navigálható kezelőfelület
 • modern megjelenés
 • beépített képlopó
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.pdfzilla.com/free-pdf-reader.html

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free PDF Reader
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Adobe Acrobat Reader 2024.002.208542024-06-15 Adobe Acrobat Reader 2024.002.20854 (0)
  Az Adobe Acrobat Reader eszközével komolyabb irodai alkalmazás készlettel tudjuk a PDF dokumentumainkat megtekinteni. Multimédiás […]
 • VOVSOFT PDF Reader 5.32024-05-03 VOVSOFT PDF Reader 5.3 (0)
  A VOVSOFT PDF Reader egy modern alapvető erőforrás értékekkel futtatható több oldallal készített fájlokhoz beszerezhető PDF olvasó. A […]
 • VOVSOFT PDF Reader Portable 5.32024-05-03 VOVSOFT PDF Reader Portable 5.3 (0)
  A VOVSOFT PDF Reader Portable egy PDF dokumentumok megtekintéséhez, szöveges tartalmak felkutatásához is ideális program ami csak a […]
 • SlimPDF Reader 2.0.102020-04-25 SlimPDF Reader 2.0.10 (0)
  A SlimPDF Reader egy ingyenes irodai program amivel PDF fájlokat lehet megtekinteni, illetve a hozzájuk tartozó feladatok végezhetőek […]
 • Koodo Reader 1.6.72024-06-09 Koodo Reader 1.6.7 (0)
  A Koodo Reader E-book dokumentumok kötegelt importálásához, a fájlok olvasásához optimális amivel a ma elterjedt fájlformátumokat […]

Szólj hozzá