Blog

Képlopót is tartalmaz a SlimPDF Reader PDF olvasója

A megnyitott PDF fájlon belül egy adott területről képernyőmentést is lehet készíteni, a fotó bármilyen feladatra felhasználható, egy esetleges saját projekt létrehozáshoz mint multimédiás fájl. Ígéretes megoldás a PDF fájl kezelő mivel az ingyenes használhatóságon kívül egy letisztult, jól kezelhető irodai programmal lehet a fájlokat megtekinteni. A SlimPDF Reader felhasználói felületét témákkal módosíthatod.

Igaz a felhasználói felület kinézetéhez csak néhány alap eszköz használható, de az jól jöhet. Amit SlimPDF Reader irodai programban megtalálható navigációs eszközök között felfedezhetünk, azzal az összes funkciót használhatjuk, nem lesz szükség egyéb program futtatására.

A PDF megtekintéséhez több nélkülözhetetlen funkciót lehet igénybe venni, ilyen a nagyító, beépített szöveg kereső, több oldallal létrehozott fájlokhoz kitalált navigációs eszköz, forgatás és még egyéb funkciók.

Hagyományos feladatokhoz azt ki is nyomtathatjuk, plusz szerkesztési feladatokhoz arról képernyőfelvétel készíthető. Az integrált eszközöket amiket a PDF fájl megtekintéséhez lehet felhasználni a szoftver felső eszköztárán lehet felfedezni, az ikonok dizájnos, a szükséges funkciókra utaló kinézettel rendelkeznek, így ezért a programot nagyon egyszerű használni. A SlimPDF Reader PDF irodai program innen szerezhető be. Ingyenes változat.

SlimPDF Reader – PDF fájlok olvasásához létrehozott alkalmazás


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Képlopót is tartalmaz a SlimPDF Reader PDF olvasója
Szerző
Leírás
A SlimPDF Reader egy Windows rendszeren remek szolgálatra képes irodai megoldás a kívánt funkciók rendelkezésre állásával.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá