BriskBard 2.7.0

A BriskBard egy RSS olvasót is tartalmazó különleges böngésző program. A szoftver minden fontosabb modern funkciót biztosít annak az érdekében, hogy teljes kényelem mellett tudd megtekinteni a téged érdeklő tartalmakat. Kedvencek támogatással. Az alábbi Free alkalmazás egy integrált FTP kliens funkciót, IRC, illetve egy film lejátszót is tartalmaz.

Itt egy különleges, a szokásostól eltérő lehetőségeket biztosító böngésző szoftver, ami a hagyományos weboldalak megtekintésén kívül olyan opciókat is biztosít, amiket talán nem is várnánk el egy ilyen jellegű programtól. A BriskBard egy FTP klienst is tartalmaz.

A BriskBard letöltése után miután a szoftver telepítetted, egy szerény kinézettel bíró böngészőt kapsz, aminek a lehetőségeit áttekintve számos különleges opció kapott helyet, amik akár fájlkezelési feladatoknál is jól tudnak jönni.

A BriskBard tartalmaz egy teljes értékű FTP klienst, ami a szokásos fájlkezelési, fájlmozgatási opciók esetén kínál lehetőségeket.

A BriskBard böngészője is támogatja, hogy a rendszeresen meglátogatott tartalmaidat kedvencekhez tudd adni, ha egy megbízható levelező programot keresnél erre sem kell külön szoftvert telepíteni, mivel erre is kínál megoldást. Az RSS olvasó alapértelmezett az esetében.

A BriskBard nevű szoftver tartalmaz még egy koránt sem szokványos funkciót, lehetőség van videókat, audió fájlokat lejátszani akár Online sugárzott médiák hivatkozását is megadhatod a számára. Igaz itt túl sok formátumot nem támogat. Viszont lehetőséged van arra hogy akár több médiafájlt is le tudj játszani, azokat lejátszólistákba lehet rendezni.

FTP kliens kiegészítővel is rendelkezik a BriskBard böngésző

A BriskBard alapvetően támogatja a Magyar nyelvet, a beállításainál ki lehet választani, viszont a jelenlegi változat még nem teljes körűen teszi lehetővé, hogy honosított formában tudd futtatni. Ettől függetlenül mégis érdemes kipróbálni azok számára akik egy különleges, funkció gazdag böngészőt szeretnének kipróbálni, nem félnek az újdonságoktól.

Ingyenes, telepítés nélkül is beszerezhető böngésző a Google Chrome ez a kiadás funkcionálisan kiegészítők hozzáadásával bővíthető. A Pale Moon szintén egy igen népszerű böngészőmotor, ami HTML 5 támogatással is bír.

A BriskBard egy speciális funkciókkal ellátott böngésző, ami FTP klienst, levelező kiegészítőt, illetve egy beépített médialejátszót is tartalmaz. Opcionálisan Stream feladatokhoz is felhasználható.

BriskBard

BriskBard összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BriskBard
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • mrViewer 6.0.12021-11-27 mrViewer 6.0.1 (0)
  A mrViewer egy kis mérettel jellemezhető multimédiás szoftver, amivel képeket, videókat, illetve audió tartalmakat tudsz megnyitni, […]
 • WinSCP 5.19.52021-11-26 WinSCP 5.19.5 (0)
  A WinSCP nevű szoftver titkosított útvonalon történő FTP fájlműveletek végrehajtását támogatja, tud szinkronizálni. rengeteg […]
 • Unreal Commander 3.57.14972021-11-20 Unreal Commander 3.57.1497 (0)
  Az Unreal Commander egy paneles elrendezéssel biztosított, tekintélyes tudású Magyar nyelvű fájlkezelő program. Ez a Free alkalmazás […]
 • KMPlayer 4.2.2.592021-11-17 KMPlayer 4.2.2.59 (2)
  A KMplayer nevű filmlejátszó programot nagy tudás, rengeteg támogatott kodek, egyedi beállítások jellemzik. Kevés olyan multimédiás […]
 • SeaMonkey 2.53.102021-11-16 SeaMonkey 2.53.10 (0)
  A SeaMonkey a Mozilla szárnyai alatt fejlesztett komplett szoftver csomag ami egy alkalmazáson belül több feladat ellátására is képes […]