Kinza 6.9.0

A Kinza egy dinamikus jelentős funkciófelszereltséggel rendelkező böngésző ami a Chrome motort használja. A szoftver több olyan speciális feladatot is támogat amik bármikor hasznosak lehetnek, ilyen az RSS olvasó, testre szabható kinézet, rengeteg beszerezhető kiegészítő, egér gesztus vezérlés, Super Drag támogatás speciális funkciók biztosításához. Magyar nyelvű, Free alkalmazás.

Teljesen szabadon kipróbálható kiváló funkcionális támogatottsággal rendelkező böngésző program a Kinza, aminek a kipróbálása esetén egy Chrome megjelenéssel, illetve motorral rendelkező böngészőt választhatunk szinte bármilyen feladatra, rengeteg funkcióval.

A Kinza letölthető kiadása egy remekül beállítható RSS olvasóval is rendelkezik, ahhoz hozzá adhatod a saját oldalaid listáját. Ezt a szokásostól eltérően egy külön lapon jeleníti meg, így az még jobban navigálható. Saját kereső szolgáltatás rendelhető hozzá, módosítható az alapértelmezett indító oldal.

Több remek vezérlési lehetőséget is tartalmaz, ilyen az egérgesztus, illetve A Super Drag mód egy különlegesebb felhasználói élmény létrehozásának a céljából. Ehhez az összes fontosabb kiegészítő kipróbálható, illetve használható a hétköznapok során.

A böngésző rengeteg kiegészítő formájában egészíthető ki funkcionálisan, ez a jellemzője igaz a témákra is. Sokkal több plusz fedezhető fel a kiindulási alapként szolgáló szoftverrel összehasonlítva. Párhuzamosan leszel képes egyszerre több oldalt is megtekinteni, a böngésző több füles rendszer támogatással rendelkezik, természetesen ekkor nem terheli le az operációs rendszer erőforrásait.

Remek erőforrás jellemzőkkel rendelkezik a Kinza

Erőforrás megközelítésből a Kinza már nem annyira tökéletes megoldás mivel némileg gyengébb konfigurációt tapasztalhatunk, igény a megfelelő hardveres teljesítmény megléte ellenkező esetben lassulásokat tapasztalhatunk. Szinkronizálhatunk, kedvencekhez adhatóak a rendszeresen megnézett oldalak és azonnal fel is iratkozhatunk a korábban említett funkcióra, vagyis RSS szolgáltatást vehetünk igénybe. Ez a lista elmenthető későbbre, ha esetleg azt újra akarjuk telepíteni.

A Kinza merőben más megtervezés mint a Mozilla Firefox, igaz az utóbbi sokkal stabilabb, aktív fejlesztés eredménye. A Slimjet a beépített YouTube letöltőjével tudott komolyabb figyelemfelkeltő projektbe kezdeni.  Természetesen egyéb előnyös funkciókat is kaphatunk ha használjuk.

A Kinza egy ingyenes, Chromium kinézettel rendelkező böngésző, ami egy egyéni elrendezéssel rendelkező RSS olvasóval is rendelkezik. Kiváló eszköz az internetes tevékenységeink hétköznapi elvégzéséhez. Pluginok, témák szerezhetőek be hozzá. Megfelelő erőforrás készlettel szinte bármihez, akár szórakozásra. 

Kinza

Kinza Összefoglaló:

 • Böngésző
 • Chromium alap
 • Szinkronizálás
 • RSS olvasó
 • Hardveres gyorsítás
 • Intelligens címsor
 • Kiegészítők szerezhetőek be hozzá
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.kinza.jp/en/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Kinza
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Opera 80.0.4170.632021-10-21 Opera 80.0.4170.63 (0)
  Az Opera szinkronizálást testre szabható kinézetet biztosító gyors böngésző. Beépített letöltéskezelőjével akár Torrent fájlokat is […]
 • Mozilla Thunderbird Portable 78.0.14.02021-10-20 Mozilla Thunderbird Portable 78.0.14.0 (0)
  A Mozilla Thunderbird Portable egy hordozható levelező kliens program, importálási, illetve spam védelemmel. Könnyű kezelhetőség, […]
 • RSS Guard 4.0.42021-10-15 RSS Guard 4.0.4 (0)
  Az RSS Guard egy beépített böngészővel rendelkező RSS hírcsatorna olvasó szoftver amivel könnyedén követni tudod a számodra fontosnak […]
 • RSS Guard Portable 4.0.42021-10-15 RSS Guard Portable 4.0.4 (0)
  Az RSS Guard Portable egy igen fejlett lehetőségekkel felszerelt RSS olvasó program, ami alapértelmezés szerint beépített böngészővel […]
 • Brave 1.30.892021-10-14 Brave 1.30.89 (1)
  A Brave egy igen gyors, biztonságos, rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Az alábbi Free alkalmazás alapértelmezetten […]