Japán fejlesztésű böngésző ami a Chrome-ot veszi alapul: Kinza

Több hasznos paraméterrel rendelkező Magyar nyelven is használható böngésző a Kinza amit nem csak oldalak megtekintésére lehet felhasználni, mivel egy remek jól konfigurálható RSS olvasóval is rendelkezik. Chrome Motort használ.

Remek lehetőségeket tartalmazó böngésző, igen széles körű eszközkészlet áll rendelkezésre, hogy a legtöbbet tudjuk kihozni belőle. Nem csak a meglévő tartalmak elérésére hanem magára az értesítésre is koncentrál. A Kinza egy RSS olvasóval is rendelkezik, nagyon egyszerűen lehet konfigurálni. Az ingyenes böngésző címsora keresésekhez is használható, kedvencekkel, szinkronizálás, vagyis korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre amit tovább lehet bővíteni kiegészítőkkel, kinézetben skinekkel.

Minden említésre méltó testre szabási lehetőséggel amivel funkcionálisan lehet azt kihozni belőle amivel dinamikusabb internetes élményben lehet részünk. Az installálása után azt szinkronizálhatóak a tartalmaink, a könyvjelzők, elmentett oldalak listája, illetve a speciális konfigurációk.

A Kinza felhasználói felülete teljesen ugyan olyan mint a Chrome böngészőé, néhány kisebb módosítást vehetünk észre továbbfejlesztett szoftver lett a végeredmény. Ingyenes, megfelelő sebességgel rendelkezik, hasznos hogy rengeteg szabadon közzétett kiegészítőt szerezhetünk be hozzá. Ha ki szeretnéd próbálni azt innen töltheted le, Magyar nyelvű.

Kinza – Böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Japán fejlesztésű böngésző ami a Chrome-ot veszi alapul: Kinza
Szerző
Leírás
Ingyenes, korszerű, több hasznos eszközzel rendelkező böngésző Windows rendszerre, nem más mint a Kinza.

Kapcsolódó szoftverek