Blog

Dinamikus, sokoldalú böngésző a SlimBrowser

Profi, népszerű funkciók állnak rendelkezésre azok számára akik a SlimBrowser nevű alkalmazást használják az hétköznapok során szórakozásra, illetve munkára. A program több ismert, mindenképp szükséges kiegészítőt is biztosít.

Erőteljes, illetve sokoldalú böngészést ígér a SlimBrowser fejlesztője ahol a szoftver kipróbáló számos olyan kiegészítőt is használhat amivel gyors, illetve kiváló minőségben tekinthetőek meg szinte bármely tartalom. A Mozilla Firefox alappal rendelkező böngésző egy beépített letöltésvezérlőt is tartalmaz amivel sokkal gyorsabban lehet bármely tartalmat letölteni, YouTube videók beszerezéséhez is rendelkezik funkciókkal, így nincs szükség, hogy másik letöltés kliens programot használjuk, ezzel akár több erőforrás marad az egyéb alkalmazások futtatásához.

Ingyenes kiegészítőket is beszerezhetünk a böngészőhöz

A szoftver biztonságosan használható, biztosít olyan kiegészítőket amik a hétköznapokban esetleg adott tartalom eléréshez kell. A SlimBrowser remek megoldás ha rendszeresen hozunk létre olyan fotókat amiket meg szeretnénk osztani másokkal, azt a böngészővel egy keretező funkcióval integrálva lehet ahol csak a szükséges képet kell kiválasztani majd a kép módosítása után megosztható.

A böngésző tartalmazza az összes funkciót amikre általánosságban minden felhasználónak online feladatokhoz fontos. Egyértelműen számos, dinamikus felhasználhatósággal kipróbálható kiegészítő szerezhető be hozzá, illetve téma beállítás. A SlimBrowser innen tölthető le.

SlimBrowser – böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Dinamikus, sokoldalú böngésző a SlimBrowser
Szerző
Leírás
Megfelelő sebességgel használható alkalmazás amivel számos alapból is megtalálható kiegészítőt is kapunk. A SlimBrowser egy profi szoftver minden felhasználó számára.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá