Blog

Chromodo Portable változat készítése…

A Chromodo Portable változata sokkal rugalmasabb futtatási lehetőséget tesz lehetővé, megőrizve azokat az előnyös tulajdonságokat, amit a hagyományos installálható változat képvisel. A létrehozása után egy USB kulcsról is futtatható…

A Chromodo nevű böngésző számos olyan előnyös tulajdonsággal rendelkezik, amely okán mindenképp érdemes kipróbálni. Az egyik talán legfontosabbnak tekinthető érv a biztonságosabb használat. Mivel alapértelmezetten tartalmaz reklámblokkolót, ezért erre sem kell külön kiegészítőt hozzáadni. Ha még többet szeretnél kihozni belőle, létrehozhatsz egy úgynevezett „noinstall” változatot.

A Chromodo Portable változat létrehozásához a következőket kell hogy tedd:

Szükség lesz a hagyományos installer csomagra, majd azt ugyanúgy el kell indítani, mintha telepítenénk, itt viszont az „install Portable version” opcióra lesz szükség. Ezen belül be kell a számára tallózni azt a korábban létrehozott mappa elérési útvonalat, ahová ki fogja csomagolni a szükséges fájlokat. Innentől mindent úgy kell csinálni mintha telepítenénk, megadható neki hogy importálja a korábbi böngészőkből az előzményeket, jelszavakat, vagy akár süti fájlokat. Szükség esetén arra is felkérhető, hogy az adott folyamat alatt letöltse a legújabb változatot majd azt használja fel az egyedi készlet összeállításához.

Az összeállítást tartalmazó mappában megtalálható a Chromodo Portable parancsikonja amivel azonnal ki is próbálható.

Ha kötöttségektől mentesen szeretnéd használni ezt a remek böngészőt, esetleg több gépen is futtatnád egy USB adathordozóról, akkor az előzőleg ismertetett lépésekkel néhány másodperc alatt létrehozhatod a saját Chromodo Portable böngésződet. Természetesen így is Magyar nyelven használható.

Chromodo Portable valtozat keszitese-14322
Így készíts saját hordozható böngészőt: Chromodo Portable…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Chromodo Portable változat készítése...
Szerző
Leírás
A Chromodo Portable változata sokkal rugalmasabb futtatási lehetőséget tesz lehetővé, megőrizve azokat az előnyös tulajdonságokat, amit a hagyományos installálható változat képvisel. A létrehozása után egy USB kulcsról is futtatható…

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá