Lunascape 6.15.1

A Lunascape egy speciális böngészőmotor, ami abban tér el a hasonló alkalmazásoktól, hogy három motor között lehet választani. ( Gecko, Webkit, Trident ) Ez a Free alkalmazás Magyar nyelven is elérhető, a gyors oldalbetöltődésen kívül a biztonságra is koncentrál. Szinkronizálási lehetőséggel, beépített RSS olvasóval.

Böngészéskor rengeteg speciális igény merül fel, fontos a biztonság, a gyors oldal betöltődés és a konfigurálhatóság. Ezt sajnos nem minden böngésző tudja maradéktalanul teljesíteni igen nehéz a megfelelő választás. Ezeknek a feltételeknek a Lunascape megkísérel eleget tenni.

Mindamellett hogy speciális biztonsági beállítási opciókhoz is hozzáférést biztosít, nem veszíti el azokat az előnyös tulajdonságokat amik a megfelelő felhasználói élmény biztosításához szükséges.

A Lunascape telepítésekor igény esetén portable változat is létrehozható, így azt USB eszközről is futtatni lehet több gépen.

A futtatásakor, adott oldalak megtekintésekor automatikusan tud motort váltani, ebből három áll rendelkezésre. Természetesen az ezek között való váltás manuálisan is végrehajtható. Itt a Gecko ( Mozilla Firefox ), Webkit ( többek között a Google Chrome is ezt használja ) vagy a Trident választható ki. A Lunascape triplamotorja adott helyzetben igen hasznos tud lenni.

A Lunascape böngészőt tudásban tovább lehet bővíteni kiegészítőkkel, de a kinézetét is meg lehet változtatni skinek segítségével. A biztonságról azzal tud gondoskodni hogy a beállításoknál opcionálisan tilthatóak olyan elemek betöltődése, amik kockázatosak. Speciális titkosítási lehetőségeket is szolgáltat. Támogatja a proxy-kat, külön kézzel konfigurálhatóak, fokozva az anonimitást.

A Lunascape alapértelmezetten tartalmaz RSS olvasót, az ehhez tartozó csatornák kézzel szerkeszthetőek, új elemek adhatóak meg. A könnyebb vezérléshez egyedi billentyűparancsok rendelhetőek hozzá, maximálisan a kényelmet tartja szem előtt.

Mivel tud szinkronizálni is, így a korábban használt böngészők előzményeit gyorsan szinkronizálva ott lehet folytatni a munkát, ahol korábban abbahagytunk.

A Lunascape-hoz hasonlóan a SunDance is tartalmaz RSS olvasót igaz ő nem olyan funkció gazdag. Biztonsági megközelítésből a Comodo Dragon egy remek választás, ami a hagyományos alternatívákkal összehasonlítva számos különleges konfigurációt szolgáltat ennek megvalósításához.

A Lunascape egy több motoros gyors, megbízható böngésző, ami RSS olvasót is szolgáltat a kipróbálóinak. Skinezhető felület, egyedi vezérlési opciókkal van ellátva.

Lunascape

Lunascape összefoglaló:

 • Több motoros böngésző
 • szinkronizálás
 • skinezhető felület
 • RSS olvasó
 • blokkolható elemek
 • Proxy támogatás
 • létrehozható portable változat is
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.lunascape.tv/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Lunascape
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Maxthon 6.1.2.30002021-11-30 Maxthon 6.1.2.3000 (0)
   A Maxthon böngésző egy gyors oldalbetöltődést biztosító szinkronizálási lehetőségeket nyújtó remek szoftver. Választható Webkit, […]
 • Polarity Browser Portable 10.0.32021-01-04 Polarity Browser Portable 10.0.3 (0)
  A Polarity Browser Portable a népszerű szoftver telepítést nem igénylő kiadása, Chrome, Webkit motorral. A program kinézetét témákkal […]
 • Avant Browser 2020 Build 22020-03-08 Avant Browser 2020 Build 2 (0)
  Az Avant Browser rendkívül kis méretű, de annál több plusz szolgáltatással rendelkező teljesen ingyenes böngészőmotor. […]
 • QupZilla Portable 2.2.52018-01-30 QupZilla Portable 2.2.5 (0)
  A QupZilla Portable egy WebKit alapon futó, alapértelmezés szerint számos extra funkciót biztosító kiegészítővel felszerelt […]
 • SlimBoat 1.1.542015-02-08 SlimBoat 1.1.54 (0)
  A SlimBoat egy remek, gyors böngésző, ami rengeteg kiegészítőt tartalmaz. Tud szinkronizálni, automatikusan űrlapokat kitölteni, […]