UltraFileSearch Lite Portable 6.3.0

Az UltraFileSearch Lite Portable nevű fájlkezelő programmal rendkívül csekély erőforrás mellett tudsz a gépeden fájlokat keresni, ahol az összes fájlkizárási, szűrési opció igénybe vehető. Ezt a változatot nem kell telepíteni, csak el kell indítani. Free alkalmazás.

Nehezen megtalálható fájlok hatékonyabb kezelését támogató korszerű, igen modern fájlkezelő szoftver az UltraFileSearch Lite Portable aminek az egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell telepíteni, csak futtatni kell.

Az UltraFileSearch Lite Portable letöltése után egy ZIP kiterjesztésű tömörített fájlt kapsz, ezt csak maradéktalanul ki kell csomagolni, majd a kapott mappában található alkalmazást csak el kell indítani. A fájlkereső szoftver funkcionálisan azokat az opciókat támogatja mint a hagyományos telepíthető verzió, annyi előnnyel, hogy akár egy cserélhető adathordozóra is felmásolható annak az érdekében, hogy több gépen is használhasd.

A fájlkezelő alkalmazás kezelőfelületén egy keresőt fedezhetsz fel, amit az igénybe vétele előtt rendkívül hatékonyan konfigurálhatsz. Előre definiálható az elemzésre szánt meghajtó, dátum, méret, fájlformátum, illetve számos ma elterjedt jellemző szerint adhatsz hozzá szűrőket.

Az UltraFileSearch Lite Portable nagyon kevés erőforrás igényt támaszt a tényleges futtatásakor, így régebbi konfigurációval rendelkező PC-n is nyújtja azokat a funkciókat amik egy ilyen jellegű fájlkezelő esetén szükséges a tökéletesebb eredmény biztosításának az érdekében.

Indítófelület, illetve kezelhetőség szempontjából rendkívül felhasználóbarát, így azok számára is hamar a kedvencévé válhat akik korábban még nem használtak ilyen szoftvert, csak a Windows beépített fájlkezelő szolgáltatását vették igénybe. Hatalmas hátrány, hogy a program honosított formában nem érhető el, néhány perc alatt felfedezhető rajta minden keresési, szűrési lehetőség.

Az UltraFileSearch Lite Portable ingyenes megfelelőjeként használhatod még a Glarysoft Quick Search a Wise JetSearch Portable nevű programot, az utóbbi magában foglalja a címben említett szoftver előnyeit, vagyis cserélhető háttértárolókról is való használatot. Az XyplorerFree már korszerűbb fájlkezelőként üzemel, rengeteg hasznos funkcióval.

Az UltraFileSearch Lite Portable egy rendkívül megbízható, egyben korszerű opciókat tartalmazó fájlkereső szoftver, amivel sokkal alaposabb kritériumok megadása mellett tudsz az igényedhez mérten fájlokat keresni. Ez a telepítést nem igénylő változata, szűrők kizárások támogatással.

UltraFileSearch Lite Portable

UltraFileSearch Lite Portable Összefoglaló:

 • Fájlkezelő szoftver
 • fájlok kereséséhez
 • szűrők kizárások igénybevételének a lehetősége
 • Nem kell telepíteni
 • jól navigálható kezelőfelület
 • Mindent tud amire csak szüksége lehet a kipróbálójának
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
UltraFileSearch Lite Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileLocator Lite 8.52020-08-20 FileLocator Lite 8.5 (0)
  A FileLocator Lite sokkal hatékonyabb eszközökkel rendelkezik mint az operációs rendszer beépített fájl kereső funkciója. A […]
 • Files 2.3.122022-09-23 Files 2.3.12 (0)
  A Files egy Windows 10 rendszerre illeszkedő kinézettel tervezett fájlkezelő program. A Free alkalmazással a számítógépen tárolt […]
 • SearchMyFiles 3.222022-09-11 SearchMyFiles 3.22 (0)
  A SearchMyFiles egy speciális fájlkezelő alkalmazás, amivel sokkal egyszerűbben kutathatod fel a merevlemezen a számodra fontosabbnak […]
 • WizFile 3.082022-09-07 WizFile 3.08 (0)
  A WizFile egy ingyenes, Magyar nyelven is használható komplex fájlkezelő program, amivel fájlkeresési műveleteket tudsz végrehajtani. […]
 • WizFile Portable 3.082022-09-07 WizFile Portable 3.08 (0)
  A WizFile Portable egy igazán hasznos Windows program ami gyakorlatilag egy alternatív fájlkezelő speciális feladatokhoz. Ezt a […]