Weboldalak felolvasása a Microsoft Edge böngészővel

A szoftver egy személyre szabható lapelrendezéssel tervezett böngésző ami Windows 11 rendszeren is futtatható, zavartalanul tekinthetjük meg a minket érdeklő oldalakat. A Microsoft Edge akár weboldalakon elérhető cikkek felolvasásához is nagyszerű.

A szoftver azokat a funkciókat tartalmazza amikre böngészés során szükségünk van, integrált adatvédelmi funkciókkal tudunk sokkal biztonságosabban oldalakat megnyitni. A Chrome motorral kifejlesztett böngésző a Microsoft Edge akár Online Stream játékokhoz is hatékony, minimális erőforrás igénnyel futtathatóak. A programmal a korábban futtatott böngészőinket szinkronizálni tudjuk, a kedvenc oldalainkat, illetve az eltárolt jelszavainkat. Jobb felhasználói élménnyel használhatjuk, a böngészőhöz bővítményeket, illetve témákat lehet beszerezni, szerkeszthetjük a kinézetét. A böngésző Videókhoz, képekhez, illetve PDF dokumentumok megtekintéséhez is futtatható, számos tartalomhoz kompatibilis.

Weboldalak felolvasása

A képlopó, webes rögzítő funkcióval futtatható böngésző akár weboldalakon megosztott cikkek felolvasásához is futtatható. A szoftverrel akár a szükséges nyelven lehet a szöveges tartalmakat felolvasni, konfigurálhatjuk a felolvasás sebességét. Az alkalmazással a szöveges tartalmakat hangokká tudjuk alakítani, a böngészőkkel megnyitott szöveges tartalmak mérete is módosítható. A böngészővel akár ki tudjuk azt a szöveges tartalmat jelölni amit fel szeretnénk olvasni.

A szoftver egy PDF dokumentumok megtekintéséhez, illetve szerkesztéséhez is futtatható böngésző ami a weboldalakon megosztott cikkek felolvasásához is hatékony. Az Online Stream játékokhoz is pompás böngésző a Microsoft Edge innen szerezhető be.

Microsoft Edge – Böngésző


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Weboldalak felolvasása a Microsoft Edge böngészővel
Szerző
Leírás
A szoftver egy Profi Chromium motorral létrehozott böngésző amivel weboldalakon elérhető cikkeket is felolvashatunk.

Kapcsolódó szoftverek