Letöltésvezérlő

All Video Downloader Pro 9.5.1

Az All Video Downloader Pro Videók akár lejátszási listaként történő letöltéséhez kiváló szoftver amivel rengeteg ma ismert formátumba tudjuk a Stream tartalmakat eltárolni. A YouTube, Tiktok, Facebook videómegosztó oldalakról eltárolt tartalmakat egy feladatban FLV, WMV, MOV, AVI, MKV, MPG, OGV, VOB, WEBM kodek formátumra konvertálhatjuk. A programmal Videókhoz integrált filmfeliratokat is eltárolhatunk, ütemezhetjük a feladatainkat. A YouTube Videó letöltő az előnézetet is megjeleníti a tartalmak letöltése közben.

Multimédiás tartalmak képpont paramétereinek az optimalizálásához is kiváló szoftver amivel az Audiókat, Videókat Android mobillal, Xbox eszközzel, illetve Windows rendszerre installált Videólejátszó programmal is le tudjuk játszani. Az All Video Downloader Pro multimédiás tartalmak időzített letöltéséhez hatékony.

Az All Video Downloader Pro letöltése, a szoftver futtatása után egy feladat lista felhasználói felületen nyithatóak meg azok az URL-ek ahonnan Audiókat, Videókat szeretnénk letölteni. Több kiadásban is beszerezhető.

YouTube, Tiktok, Facebook közösségi Videómegosztó portálokról tölthetünk le, az eredeti képminőségen tudjuk a tartalmakat eltárolni. A szoftverrel 2K, 4K, 1080P, 3D felbontású Videókat tölthetünk le, ami egy szekvenciális fájltársítás funkcióval érhető el. A Videó, illetve Audió fájlok előnézetét is lejátszhatjuk a tartalmak letöltése alatt. Az All Video Downloader Pro Videók vágásához is hatékony.

A Programmal akár néhány lépésben egy teljes lejátszási listát is le tudunk tölteni, a Videókhoz hozzáintegrált felirat tartalmakat is eltárolhatjuk a kiválasztott a nyelven, illetve formátumban.

A Ninja Download Manager szekvenciális fájltársítás funkciójával multimédiás tartalmak letöltésekor az azok előnézetét is le tudjuk játszani, 4K felbontással, nagyobb Videók letöltési feladataihoz remek program a Freemake Video Downloader.

Az All Video Downloader Pro egy Online Stream tartalmak letöltési feladataihoz kiváló Videó letöltésvezérlő program amivel akár egy feladatban FLV, WMV, MOV, AVI, MKV, MPG, OGV, VOB, WEBM formátumra konvertálhatjuk. A szoftverrel Videók feliratait is le tudjuk VRT, SRT, ASS fájlformátumban tölteni.

All Video Downloader Pro

All Video Downloader Pro Összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő program
 • Videók letöltéséhez
 • Audiók, Videók konvertálása
 • fájlok több szálon történő letöltési feladataihoz
 • Audió hangsávok kinyerése
 • Videók csoportos letöltése
 • időzíthető
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.kotato.com/all-video-downloader-pro/index.html
All Video Downloader Pro letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
All Video Downloader Pro
Platform
Windows
Teljes ár
USD 39,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • YT Video Downloader Portable 11.15.22023-08-01 YT Video Downloader Portable 11.15.2 (0)
  Az YT Video Downloader Portable egy többfunkciós multimédiás tartalmak letöltéséhez tökéletes megoldás amivel a tartalmakat le tudjuk […]
 • All Video Downloader 9.5.12024-06-02 All Video Downloader 9.5.1 (0)
  Az All Video Downloader hatékony módszert biztosít akár teljes lejátszási listák letöltési feladataihoz amivel akár Audió Stream […]
 • YT Video Downloader 11.15.22023-08-01 YT Video Downloader 11.15.2 (0)
  Az YT Video Downloader egy remek eszközökkel tervezett letöltésvezérlő amivel a Videók képpont paramétereit is testre szabhatjuk, 3D […]
 • Auslogics Video Grabber 1.0.0.42024-04-15 Auslogics Video Grabber 1.0.0.4 (0)
  Az Auslogics Video Grabber nagy mennyiségű Videó letöltési munkafolyamatokhoz ideális amivel a klipjeinkkel különféle szerkesztési […]
 • Fast Video Downloader 4.0.0.562024-02-05 Fast Video Downloader 4.0.0.56 (0)
  A Fast Video Downloader egy professzionális eszközökkel rendelkező szoftver amivel YouTube videók tölthetőek le. A szoftver kötegelt […]

Szólj hozzá