RegCool Portable 1.133

A RegCool Portable egy tekintélyes tudású Registry kezelő szoftver szerkesztési feladatokhoz. Az alábbi alkalmazással lehetőséged van biztonsági mentések készítéséhez, hozzá férhetsz a Windows Rendszer visszaállítás pont szolgáltatásához, töredezettség mentesítheted az adatbázist. Az alábbi Free alkalmazás támogatja még a hogy közvetlenül el tudd érni a Regedit kezelőt. Magyar nyelvű, hordozható kiadás.

Az alábbi alkalmazás a népszerű univerzális lehetőségeket biztosító registry kezelő szoftver telepítést nem igénylő kiadása. A RegCool Portable nevű alkalmazással biztonsági mentéseket készíthetsz, illetve korszerű szerkesztési feladatokat hajthatsz végre.

A RegCool Portable letöltése után az alkalmazás azonnal elindítható, tartalmaz minden olyan lehetőséget akár csak a hagyományos változat.

A RegCool Portable legfontosabb funkcióit tekintve az alkalmazással könnyedén tudsz keresni adott Registry bejegyzéseket, ezt a szoftver beépített fájlkezelő szolgáltatásával lehet megtenni, adott tartalmakhoz egy kereső funkciót is rendelkezésre bocsájt. A szoftver szerkesztésre, adott bejegyzésekről való biztonsági mentések készítésére, importáláshoz, exportáláshoz, vagy akár teljes rendszer visszaállítási pontok visszaállításához is fel lehet használni.

Az alkalmazás által biztosított funkciók nagyon egyszerűen érhetőek el, sőt Magyar nyelvi támogatással is bír. A szoftver nem csak a korábban említett feladatok elvégzésére ideális választás, vele akár optimalizálhatóak az értékek, töredezettség mentesíthető az adatbázis. Windows 10 operációs rendszeren is futtatható teljes értékűen. Több számítógépen is használható egy cserélhető adathordozóról.

A regisztrációs adatbázis karbantartására egy szintén telepítés nélkül futtatható segédszoftver az Avira Registry Cleaner az egyszerű felhasználóbarát elrendezésre összpontosít. A RegSeeker nevű registry kezelő program egy Startup Manager funkciót is biztosít a kipróbálóinak. Szintén tartalmaz egy kereső funkciót, szerkesztési feladatokhoz kötelező kellék.

A RegCool Portable egy telepítést nem igénylő, ingyenes Registry kezelő szoftver, amivel töredezettség mentesíteni, biztonsági mentéseket készíteni, illetve szerkeszteni lehet ezeket a tartalmakat. Biztosít annyi lehetőséget, akárcsak egy az adott feladatra kifejlesztett kereskedelmi termék.

RegCool Portable

RegCool Portable összefoglaló:

 • Registry kezelő alkalmazás
 • Nem kell telepíteni
 • Szerkesztő funkció
 • töredezettség mentesítéshez
 • kereső funkció
 • A Regedit eléréséhez
 • rendszer visszaállítási pontok készítéséhez
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
RegCool Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • RegCool 1.1332021-04-19 RegCool 1.133 (0)
  A RegCool nevű szoftverrel megtekintheted a regisztrációs adatbázisodat, illetve módodban áll az ott található értékeket […]
 • AML Registry Cleaner 4.252016-12-25 AML Registry Cleaner 4.25 (0)
  Az AML Registry Cleaner egy sokrétűen használható karbantartó szoftver, ami alkalmas a regisztrációs adatbázis tisztítására, az ott […]
 • TweakNow RegCleaner 7.3.62021-10-10 TweakNow RegCleaner 7.3.6 (0)
  A TweakNow RegCleaner profi karbantartó szoftver amivel a számítógép teljesítményét lehet optimalizálni, ami a korábban eltárolt […]
 • Registry Explorer 0.91 Beta2021-10-09 Registry Explorer 0.91 Beta (0)
  A Registry Explorer a regisztrációs adatbázis kezeléséhez használható program amivel az ott található értékeket lehet kilistázni, […]
 • HDCleaner 2.010 Beta2021-10-04 HDCleaner 2.010 Beta (0)
  A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a […]