Eusing Free Registry Defrag 2.3

Az Eusing Free Registry Defrag egy speciális töredezettség mentesítő szoftver, amivel nem a merevlemezt, hanem a regisztrációs adatbázist lehet optimalizálni. Közvetlenül a használatba vétele előtt rendszer visszaállítási pontot is létre lehet vele hozni. Ez a Free alkalmazás Magyar nyelven is tud.

Karbantartás során a PC jobb teljesítményének az eléréséhez, nem csak az adatbázis tisztítására kell szorítkozni, hanem néha nem árt, ha azt töredezettség mentesítjük is. Talán az egyetlen kérdés, hogy erre milyen programot válasszunk. Ha a szempontok közzé tartozik, hogy ingyenes legyen, könnyen lehessen használni, akkor itt az Eusing Free Registry Defrag nevű szoftver.

Az alkalmazás letöltése után a telepítés gyorsan elvégezhető, ahol azonnal felajánlja a szoftver a futtatás lehetőségét. Itt elsőre nem biztos hogy Magyar nyelven lesz elérhető a kezelőfelület, ezt a beállításoknál külön ki kell választani.

Az Eusing Free Registry Defrag a szóban forgó feladathoz túlságosan sok opciót nem támogat, a beállításaival sem kell az időt vesztegetni, mivel az egyszerűség volt a szempont a tervezésekor. Az Eusing Free Registry Defrag képes egyetlen parancs kiadásával jelentéseket készíteni, hogy milyen mértékű a regisztrációs adatbázis töredezettsége, van e szükség beavatkozásra. Ha ez így volna akkor ez szintén egy parancs kiadásával tehető meg.

Mivel veszélyes területen járunk, bármikor bekövetkezhet egy nem várt rendszerhiba, hasznos, hogy közvetlenül a tényleges futtatás előtt rendszer visszaállítási pontot is létre lehet hozni, ezt javasolt is megtenni.

Az Eusing Free Registry Defrag részletes jelentést biztosít, százalékos értékben, hogy az adatbázis egyes értékeinek az optimalizálásával milyen javulást érhetünk el. A tényleges eredmény eléréséhez csak 3 lépés szükséges.

Alternatívájaként még használhatod az Auslogics Registry Defrag vagy a WinASO RegDefrag karbantartóját. Mindkét megfelelője rengeteg speciális, nélkülözhetetlen funkciót szolgáltat.

Az Eusing Free Registry Defrag egy Magyar nyelven, ingyenesen használható regisztrációs adatbázis töredezettség mentesítő szoftver, vele néhány lépében optimalizálni tudod az itt található értékeket. Egyszerűen használható.

Eusing Free Registry Defrag

Eusing Free Registry Defrag összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Eusing Free Registry Defrag
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auslogics Registry Defrag 13.1.0.12021-07-07 Auslogics Registry Defrag 13.1.0.1 (0)
  Az Auslogics Registry Defrag segítségével a regisztrációs adatbázis értékeit tehetjük rendezettebbé úgy hogy azt töredezettség […]
 • WinMend Registry Defrag 2.1.0.02017-08-31 WinMend Registry Defrag 2.1.0.0 (0)
  A WinMend Registry Defrag egy speciális töredezettség mentesítő szoftver, amivel a regisztrációs adatbázis értékeit lehet […]
 • WinASO RegDefrag 2.8.02015-11-08 WinASO RegDefrag 2.8.0 (0)
  A WinASO RegDefrag-al néhány egyszerű lépésben töredezettség mentesíteni tudod a regisztrációs adatbázist. Egyszerűen kezelhető. Az […]
 • RegCool 1.2022021-11-25 RegCool 1.202 (0)
  A RegCool nevű szoftverrel megtekintheted a regisztrációs adatbázisodat, illetve módodban áll az ott található értékeket […]
 • RegCool Portable 1.2022021-11-25 RegCool Portable 1.202 (0)
  A RegCool Portable egy tekintélyes tudású Registry kezelő szoftver szerkesztési feladatokhoz. Az alábbi alkalmazással lehetőséged van […]