Registry

WinMend Registry Defrag 2.1.0.0

A WinMend Registry Defrag egy speciális töredezettség mentesítő szoftver, amivel a regisztrációs adatbázis értékeit lehet karbantartani, optimalizálni az ott található értékeket. Az alábbi Free alkalmazás használata nagyon egyszerű, a rendszerleíró defragmentálásával jelentősen javíthatsz a számítógéped teljesítményén. Magyar nyelvű.

Mivel a számítógép teljesítményének a romlását sokszor a regisztrációs adatbázis töredezettsége is okozhatja, amit a rendszeres alkalmazás telepítés és az azok eltávolítása is kiválhatja, fontos hogy erre a területre is kellő figyelmet szenteljünk. Egy Registry specialista karbantartó szoftver a WinMend Registry Defrag, amivel az ott található értékek töredezettség mentesítését végezheted el néhány nagyon egyszerű lépésben.

A WinMend Registry Defrag letöltése után könnyedén telepítheted, ezt követően egy nagyon egyszerű, áttekinthető kezelőfelület fogad, ahol kezdeményezheted a szóban forgó feladatsort. A szoftver természetesen Magyar nyelvi támogatással is bír, így kezdők számára sem jelent problémát a rendeltetésszerű használata.

A WinMend Registry Defrag használata előtt egy elemzést hajthatsz végre, ezt követően egy áttekinthető jelentést készít arról, hogy van e szükség felhasználói beavatkozásra, kell e töredezettség mentesíteni a regisztrációs adatbázist. A jelentésből az aktuális állapot, illetve a karbantartás utáni státusz is megtekinthető. Itt százalék formájában is tud eredményeket biztosítani.

Az alkalmazás alapvetőbb információkat is tud biztosítani a rendszerleíró értékeiről, ki tudja azokat listázni, közvetlenül ezen a területen megtekintheted, hogy milyen méretű, illetve a közvetlen elérési útvonal is elérhető.

A rendszerleíró elemzése előtt javasolt minden munkafolyamatot felfüggeszteni, mivel akár adatvesztéssel is járhat.

A szoftver igen kis méretű, kevés erőforrás igénnyel bír. Hasonló feladatokra tervezett karbantartó program az Auslogics Registry Defrag illetve az Eusing Free Registry Defrag, az utóbbi alternatíva rendszer visszaállítási pontok létrehozását is támogatja a használatba vétel előtt.

A WinMend Registry Defrag egy teljesen ingyenesen használható, Magyar nyelvi támogatással bíró Registry töredezettség mentesítő program, amit kifejezetten kezdők számára fejlesztettek ki. Az alkalmazás nem igényel semmilyen komolyabb konfigurációt.

WinMend Registry Defrag

WinMend Registry Defrag összefoglaló:

 • Registry töredezettség mentesítő program
 • Nagyon egyszerű használni
 • alapvetőbb jelentéseket tud biztosítani arról hogy érdemes e futtatni
 • Kevés helyet igényel
 • Nem kell konfigurálni
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.winmend.com/registry-defrag/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
WinMend Registry Defrag
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auslogics Registry Defrag 14.0.0.52024-05-01 Auslogics Registry Defrag 14.0.0.5 (0)
  Az Auslogics Registry Defrag segítségével a regisztrációs adatbázis értékeit tehetjük rendezettebbé úgy hogy azt töredezettség […]
 • Eusing Free Registry Defrag 2.32016-01-25 Eusing Free Registry Defrag 2.3 (0)
  Az Eusing Free Registry Defrag egy speciális töredezettség mentesítő szoftver, amivel nem a merevlemezt, hanem a regisztrációs […]
 • WinASO RegDefrag 2.8.02015-11-08 WinASO RegDefrag 2.8.0 (0)
  A WinASO RegDefrag-al néhány egyszerű lépésben töredezettség mentesíteni tudod a regisztrációs adatbázist. Egyszerűen kezelhető. Az […]
 • Wise Registry Cleaner 11.1.5.7202024-06-12 Wise Registry Cleaner 11.1.5.720 (0)
  A  Wise Registry Cleaner segítségével a regisztrációs adatbázis hozható rendbe. Annak takarítására, optimalizálására képes. Neki […]
 • TweakNow RegCleaner 1.0.02024-05-09 TweakNow RegCleaner 1.0.0 (0)
  A TweakNow RegCleaner profi karbantartó szoftver amivel a számítógép teljesítményét lehet optimalizálni, ami a korábban eltárolt […]

Szólj hozzá