Registry Life 5.31

A Registry Life egy fejlett regisztrációs adatbázis takarító és optimalizáló szoftver, amivel megbízhatóbbá, stabilabbá tehető az operációs rendszer. Ez a Free alkalmazás az egyszerűségre, hatékonyságra helyezi a hangsúlyt. Szűrőkkel, speciális beállításokkal a beállítás jegyzék teljesítményének a megőrzésének a céljára.

Mivel a regisztrációs adatbázisban számos fontos nélkülözhetetlen érték található, ami a programok, illetve magának a Windows rendeltetésszerű működéséhez elengedhetetlen, fontos hogy az ott található értékeket optimalizáljuk, töröljük a fölöslegeseket. Pontosan erre képes a Registry Life nevű program.

A szoftver gyorsan installálható, néhány alapvető információ megadása után egy barátságos, felhasználóbarát felület fogad ahol az alkalmazás azonnal elvégez egy gyors vizsgálatot, hogy szükség van e beavatkozásra. Amire még az installálás során érdemes odafigyelni, hogy felajánlja annak a lehetőségét, hogy a fejlesztő további termékét is installálja ( Soft Organizer ) természetesen ez tiltható, opcionális.

A Registry Life funkcióit tekintve képes felkutatni azokat az értékeket, amik egy korábban installált, de már eltávolított szoftver után maradtak vissza, azokat tudja törölni. Detektálja az érvénytelen beállításokat, amik hibás működést eredményeznek.

A Registry Life a futtatásakor egy beépített varázsló felületen keresztül dolgozik, ahol a vizsgálatot követően kilistázza a problémás területeket és azok számát. Itt akár egy kattintással kezdeményezhető azok optimalizálása, az eredmény egy kevesebb hibát generáló, némileg gyorsabb operációs rendszer lesz. A beállításoknál megadható, hogy a Registry Life mely területet vegye figyelembe, természetesen az esetében támogatottak a kizárások is.

A regisztrációs adatbázis karbantartására felhasználható még a Wise Registry Cleaner, illetve az Auslogics Registry Cleaner, az utóbbi némileg fejlettebb lehetőségekkel van felszerelve.

A Registry Life egy ingyenesen használható regisztrációs adatbázis optimalizáló szoftver, ami támogat szűrőket a keresésekhez. Egyszerű, könnyű, hatékony működés jellemzi. Ha mindenképp fontos hogy a számítógéped mindig a maximumot nyújtsa, a lehető legkevesebb időt szeretnéd azzal tölteni hogy a PC ezen területét takarítsd, akkor mindenképp rá van szükséged. Most kipróbálhatod. 

Registry Life

Registry Life összefoglaló:

 • Regisztrációs adatbázis takarító
 • szűrők támogatása
 • áttekinthető felület
 • könnyű használat
 • a telepítésekor javasolt körültekintően eljárni
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.chemtable.com/RegistryLife.htm

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Registry Life
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Auslogics Registry Cleaner 9.2.0.02021-08-24 Auslogics Registry Cleaner 9.2.0.0 (0)
  Az Auslogics Registry Cleaner segítségével el tudod távolítani azokat az érvénytelen hivatkozásokat a Windows rendszer leírójából […]
 • Autorun Organizer 5.122021-10-26 Autorun Organizer 5.12 (0)
  Az Autorun Organizer segítségével konfigurálhatóvá válnak az automatikusan induló programok listája. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Nirlauncher 1.23.532021-10-25 Nirlauncher 1.23.53 (0)
  A Nirlauncher egy telepítést nem igénylő számos hasznos Toolst tartalmazó programcsomag. A fontosabb lehetőségeit tekintve tartalmaz […]
 • Registry Finder 2.52.0.02021-10-24 Registry Finder 2.52.0.0 (0)
  A Registry Finder egy kifejezetten egyszerűen használható registry kereső program, ami opcionálisan azok szerkesztésében is tud […]
 • UVK Ultra Virus Killer Portable 11.2.0.02021-10-24 UVK Ultra Virus Killer Portable 11.2.0.0 (0)
  Az UVK Ultra Virus Killer Portable multifunkciós karbantartó és rendszer optimalizáló szoftver amivel biztonságosabban és gyorsabban […]